Linda Stuhaug

Grønnsaker med heimelaga holiday dip

Grønnsaker med heimelaga holiday dip
Har du prøvd å lage din egen holiday dip?
Det er latterlig enkelt og smaker kjempegodt! Grønnsaker med heimelaga holiday dip er en knallgod kombinasjon og perfekt som sunn kveldskos eller snacks. Når man i tillegg lager sin egen dip kan man justere smakene og kor sterk den skal vere:
Heimelaga holiday dip 200 g lettrømme 1 ts paprikapulver 1 ts løkpulver ½ ts kvitløkspulver eit dryss chili eller kayannepepper salt og pepper
Bland lettrømme med krydder, smak til med salt og pepper til slutt. La gjerne dippen stå i kjøleskap ei stund før servering, så smakene får satt seg skikkelig. Juster med meir lettrømme om smakene er for sterke, eller litt ekstra krydder om du vil ha det sterkere.
Server med dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig! Gulerøtter og kålrot i staver, brokkoli og blomkålbuketter, paprika og andre typer er knallgodt.
Håper det frister 🙂

Har du prøvd å lage din egen holiday dip?

Det er latterlig enkelt og smaker kjempegodt! Grønnsaker med heimelaga holiday dip er en knallgod kombinasjon og perfekt som sunn kveldskos eller snacks. Når man i tillegg lager sin egen dip kan man justere smakene og kor sterk den skal vere:


Heimelaga holiday dip
200 g lettrømme
1 ts paprikapulver
1 ts løkpulver
½ ts kvitløkspulver
eit dryss chili eller kayannepepper
salt og pepper

Bland lettrømme med krydder, smak til med salt og pepper til slutt. La gjerne dippen stå i kjøleskap ei stund før servering, så smakene får satt seg skikkelig. Juster med meir lettrømme om smakene er for sterke, eller litt ekstra krydder om du vil ha det sterkere.

Server med dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig! Gulerøtter og kålrot i staver, brokkoli og blomkålbuketter, paprika og andre typer er knallgodt.

Håper det frister 🙂

15 Kommentarer

F

Freja

18. mai 2021

Dette var såååå godt!

Linda Stuhaug

19. mai 2021

Så bra 😀

E

Elin Hjelmaas

7. august 2019

Hei! Jeg vil gjerne lage denne dippen, men det finnes ikke rømme eller kesam her jeg er i syd-Frankrike. Er redd for at creme fraiche blir for syrlig. Har du noen forslag til annen basis jeg kan bruke?

Linda Stuhaug

8. august 2019

Hei! Kva med å blande creme fraiche og naturell yoghurt? 🙂

E

Eline

13. april 2020

Hei! Mener de skal ha fromage blanc i Frankrike:) Det er kvarg/kesam 🙂

K

Khava

1. mai 2019

Hei! Må man ha løkpulver?

Linda Stuhaug

2. mai 2019

Du må ingenting, men smaken blir nok best mes løkpulver 🙂 Har ikkje prøvd uten, dessverre. Eventuelt kan du prøve deg fram med ekstra av dei andre kryddera/bytte løkpulver med eit anna tilsvarande krydder!

R

Reidun

26. oktober 2019

Hva om man ikke har løk pulver? Er det noe annet man kan bruke da?

Linda Stuhaug

27. oktober 2019

Du kan bruke litt ekstra kvitløkspulver, men det blir naturligvis ikkje heilt det samme. Løkpulver har ein heilt særegen smak 🙂

I

Ingrid Sofie

24. oktober 2019

Altså, denne var knallgod!! Her jeg studerer finnes det ikke god dipp, og denne erstatter originalen hjemme. Super til hverdags og sene eksamens-kvelder Tusen takk!

Linda Stuhaug

25. oktober 2019

Fantastisk, Ingrid Sofie 😀 Veldig kjekt du liker oppskrifta!!

M

Maritha

5. april 2018

Hei. Forslag til å lage denne med mindre løk krydder men fortsatt mye smak?

J

Jill

6. mai 2018

Jeg pleier å sløyfe løkpulveret og blande inn sukkerfri ketchup og en liten dæsj sweet chili sauce. Nå lager jeg den lavkarbo-vis, med seterrømme og litt majones.

Linda Stuhaug

6. mai 2018

Høres godt ut, Jill 🙂

Linda Stuhaug

5. april 2018

Hmm. Godt spørsmål. Har du kanskje eit krydder du pleier å bruke som erstatning for løk krydder?

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg