Linda Stuhaug

9. mars 2021

Resteomelett med kvitløkssskiver – perfekt av tørre brødskiver!

Resteomelett med kvitløkssskiver – perfekt av tørre brødskiver!
Heisann!
Resteomelett er absolutt ein slager her i hus, og idag har eg ein ny oppskrift å dele med dåkke:
Resteomelett med slapp brokkoli, kokte poteter, paprika og ferdigstekt bacon – servert med kvitløsskiver og grønnsaker. Nydelig!
Til en form resteomelett, ca. 4 personer: 1 brokkoli 1 paprika 5 ferdigkokte poteter 150 g ferdigstekt bacon 14 egg 1 dl vatn (kan og bruke melk) Salt og pepper
MEN dåkke veit greia… bruk dei ingrediensane DU har heime 🙂
Kutt opp alle ingrediensane, ha det oppi en ildfast form…
Visp sammen egg med vatn, salt og pepper, ha over formen…
Steik på 200 grader over-undervarme i ca. 45 minuttt, eller til eggeblandinga har satt seg!
Som tilbehør lagde eg stekte kvitløksskiver: enkelt og greit brødskiver smurt med smør tilsatt finhakka kvitløk og urter. Desse hadde eg inni ovnen i ca 15 minutt med omeletten på slutten av steiketida. Her er det perfekt å bruke tørre brødskiver – det gjorde eg, og det merker man på ingen måte 🙂
Voila! Middagen er servert♥
Restemat på sitt beste! Og har du meir igjen etter middagen er det supert i matpakken dagen etterpå 🙂 Omelett smaker virkelig like godt kaldt som varmt♥

Heisann!

Resteomelett er absolutt ein slager her i hus, og idag har eg ein ny oppskrift å dele med dåkke:

Resteomelett med slapp brokkoli, kokte poteter, paprika og ferdigstekt bacon – servert med kvitløsskiver og grønnsaker. Nydelig!

Til en form resteomelett, ca. 4 personer:
1 brokkoli
1 paprika
5 ferdigkokte poteter
150 g ferdigstekt bacon
14 egg
1 dl vatn (kan og bruke melk)
Salt og pepper

MEN dåkke veit greia… bruk dei ingrediensane DU har heime 🙂

Kutt opp alle ingrediensane, ha det oppi en ildfast form…

Visp sammen egg med vatn, salt og pepper, ha over formen…

Steik på 200 grader over-undervarme i ca. 45 minuttt, eller til eggeblandinga har satt seg!

Som tilbehør lagde eg stekte kvitløksskiver: enkelt og greit brødskiver smurt med smør tilsatt finhakka kvitløk og urter. Desse hadde eg inni ovnen i ca 15 minutt med omeletten på slutten av steiketida. Her er det perfekt å bruke tørre brødskiver – det gjorde eg, og det merker man på ingen måte 🙂

Voila! Middagen er servert♥

Restemat på sitt beste! Og har du meir igjen etter middagen er det supert i matpakken dagen etterpå 🙂 Omelett smaker virkelig like godt kaldt som varmt♥

Annonse

4 Kommentarer

S

Solveig

5. april 2021

Hei. Ser det står 14 egg i oppskriften. Det er vel litt i overkant til 4 personer eller? Digger forøvrig bloggen din. Mye superbra mat som kan komme raskt på bordet 🙂

Linda Stuhaug

6. april 2021

Merk at det står ca. 4 personer. Det vil alltid variere 🙂 Uansett, 14 egg stemmer – mine var dog litt små.

I

Ida

9. mars 2021

Nam 🙂 Har du tips til urter på brødskivene? Ha en nydelig dag videre !!

Linda Stuhaug

9. mars 2021

Hei! Eg brukte rosmarin, men her trur eg nok det aller beste passer godt altså 🙂 Timian, oregano eller basilikum for eksempel! Ha en fin dag du og <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg