Annonse
1. oktober 2018
Sunne, saftige og naturlig søte bananpannekaker
/reklame for egen bok
For eit par veker sidan fekk eg en superhyggelig mail fra forlaget – at det var på tide å bestille 4.opplag av boka mi! Det betyr at snart 15.000 unike personer der ute har Opptur med sunn mat i heimen sin, og det varmer så langt inn i hjerterota at de aner det ikkje♥ Å vere førstegangsforfatter er faktisk ganske så skummelt, men både salget og hyggelige tilbakemeldinger har gått over all forventning, så eg kunne ikkje drøymt om noko meir!
Eg veit veldig mange av de som klikker innom her daglig allerede har boka, men til dei som ikkje har den – eller kanskje er innom her for første gang idag, så vil eg gjerne fortelle kort om mitt hjertebarn.
Opptur med sunn matgav eg ut no i januar 2018, og dette er boka for deg som vil ha inspirasjon til sunne, enkle og varierte oppskrifter til dagens måltder. Boka inneholder 80 oppskrifter på frukost, matpakker, middager og sukkerfri alternativ til det søte.
I tillegg kan du bruke boka som eit verktøy for å komme i gang med kostholdsendringar. Eg deler mine beste tips for eit sunnare matvalg, gir konkrete anbefalinger og motivasjonstriks som er enkle å følge for alle. Perfekt for deg som treng ein dytt i riktig retning, eller som ønsker å halde på dei gode vanane♥
Boka kan du bestille på Frisk Forlag sin heimeside HER. Ellers er boka også å finne i mange bokhandlere. Absolutt alle bokhandlere har vertfall mulighet til å at den inn, så spørr gjerne etter den om du ikkje finner den i hylla!
Over til dagens oppskrift – nettopp laga fra boka! Forrige veke hadde eg (igjen) ei fruktkorg med fleire mørke, overmodne bananer. Det resulterte denne gangen i bananpannekaker. Supersaftige, naturlig søte, grove og sunne pannekaker du kan nyte til frukost, lunsj, matpakkemat, kveldsmat, turmat, kaffekos eller det du måtte ønske 🙂
Du treng, 2 personer
2 modne bananar
2 egg
100 g havremjøl
1,5 ts bakepulver
eit dryss kanel og kardemomme
en skvett melk eller vatn
Slik gjer du:
1. Mos bananane og egg med stavmiksar. Rør deretter saman alle ingrediensane til ei jamn og fyldig pannekakerøre. Juster eventuelt med litt meir væske om nødvendig, eller om du ønsker tynne pannekaker.
2. Steik gylne pannekaker på middels varme. Serverast varme, lune eller kalde – med eller utan topping.
Denne gangen hadde eg litt meir væske i røra og steikte fleire mindre pannekaker framfor færre store. Fyldig pannekakerøre gir fylige pannekaker.
Pannekakene er sååå gode, og virkelig en fin måte å bruke opp overmodne bananer. Ingen ekstra søtning er nødvendig, som eg veit mange av de liker at eg deler oppskrifter på 🙂
Her blei pannekakene ete til kveldsmaten med eit godt utvalg av pålegg; brunost, cottage cheese, sukkerfritt syltetøy, bananbiter, mandelsmør ( oppskrift HER), nøtte-sjokolade-pålegg og litt friske bær. Luksus kvardagskvelds for to!
Har du prøvd bananpannekaker før? Visst ikkje – prøv! Og har du nokon tilbakemeldinger eller spørsmål om oppskrifta, boka mi eller kva som helst, så legg gjerne igjen en kommentar 🙂
God mandag!
Annonse
29 Kommentarer
Victoria
4. oktober 2020
Kristine
13. august 2020

Linda Stuhaug
15. august 2020
Rune
2. august 2020

Linda Stuhaug
7. august 2020
Maiken
12. juni 2021

Linda Stuhaug
13. juni 2021
Marie
1. oktober 2018

Linda Stuhaug
1. oktober 2018
Kristine
1. oktober 2018

Linda Stuhaug
1. oktober 2018
Mari
8. september 2019

Linda Stuhaug
8. september 2019
Madeeha
31. august 2019

Linda Stuhaug
1. september 2019
Linda
7. juli 2019

Linda Stuhaug
7. juli 2019
Linda
10. juli 2019

Linda Stuhaug
11. juli 2019
Kristin Flack
21. august 2021

Linda Stuhaug
23. august 2021
Wenche
11. januar 2020

Linda Stuhaug
11. januar 2020
Adina
3. november 2020

Linda Stuhaug
4. november 2020
Randi Trøan Larsen
2. november 2020

Linda Stuhaug
3. november 2020
Julie
2. november 2020

Linda Stuhaug
2. november 2020
SKRIV EN KOMMENTAR