Annonse
26. august 2019
Avokadotoast med egg & omega-3!
Reklame / innlegg i samarbeid med Enriched Food
Hei mandag!
Kan eg friste med avokadotoast med egg & omega-3?
Hemmeligheten med skjult omega-3 er ikkje så hemmelig lengre, for dei som har fulgt meg no over lengre tid veit at eg har eit samarbeid med Enriched Food. Det inkluderer en månedlig oppskrift med Enrcihed Food sin olivenolje som er rik på omega-3….
Og korleis kan en olivenolje vere rik på omega-3?
Jo, fordi Enriched Food sine oljer består av Extra Virgin Olivenolje kombinert med høgkvalitets torskeolje. Torskeoljen er rik på omega-3 fettsyrer, som nettopp gjer dette produktet heilt genialt. Du bruker oljen i matlaginga di og får dekka det daglige, anbefalte inntaket av omega-3 fettsyrer på en svært enkel og velsmakande måte. Det er faktisk ikkje meir en 1 ts (!) som skal til, så er behovet ditt dekka!
Oljen fåes i tre ulike smaker; kvitløk, basilikum og sitron. Den er altså like mykje en smakstilsetning, og det er litt av grunnen til at eg liker dei så godt.
Sjekk ut Enriched Food sin heimeside HER! Oljene kan kjøpast i både glassflaske og små porsjonspakninger♥
I starten var favoritten min kvitløksolje, men no har eg begynt å bruke sitronoljen meir og meir. Den gir en virkelig god smak av sitron, og eg bruker den i alt fra smoothie til guacamole, salater og dressinger.
Forrige veke hadde eg nokre tørre brødskiver liggande og 1/2 avokado i kjøleskapet, og då slang eg sammen en avokadotoast med egg (og omega-3!) til lunsj;
Veldig enkelt og greit laga av;
→ Brødskiver i brødristaren (tørre brødskiver blir med en gang ferske, og får en sprø, digg skorpe!).
→ Guacamole av 1/2 avokado, bittelitt finhakka kvitløk, 1 ts Enriched Sitronolje, salt, pepper og grovkverna chili
→ Kokt egg
→ Tomater
Brødet eg brukte var oppskrifta på eltefritt spelt- og havrebrød, men du kan sjølvsagt bruke akkurat det brødet du har liggande 🙂
Enkelt, smakfullt og veldig godt. Ikkje minst en virkelig lettvint måte å bruke Enrcihed Food sine oljer på♥
Annonse
2 Kommentarer
Tobbe
26. august 2019

Linda Stuhaug
27. august 2019
SKRIV EN KOMMENTAR