Annonse
30. desember 2019
Bounty uten sukker
Heisann!
Bounty er mange sin favoritt i desse juletider, og tidligare i desember lagde eg ein sukkerfri variant som eg har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på 🙂 Oppskrifta blei først delt på instagram, men eg synes den fortjener eit eget blogginnlegg også!
Du trenger kun 5 ingredienser og bountyen er virkelig superenkel å lage! Dette kan er garantere at ALLE får til, heilt uavhenging av nivå på kjøkkenet:
Du trenger, 25 store biter
1 liten kartong (250 ml) kokosmelk, ikkje light
100 g sukrinmelis
50 g kokosolje, smelta (eg brukte Cocosa Extra Virgin)
220 g kokos
-
100 g sukkerfri sjokolade (eg brukte mørk)
1 ss kokosolje (eg brukte Cocosa Extra Virgin)
Slik gjer du:
Bland sammen alle ingrediensane til bountyen. Press massen ned i ein stor boks med bakepapir. Sett kaldt til bountyen er stivna.
Skjær deretter opp i passelige biter. Press kvar bit i handa di så det blir ein kompakt, avlang bit. Sett i frysaren i minst 15 minutt.
Smelt sjokolade og kokosolje forsiktig. Dypp deretter bitane i sjokoladen. Topp med litt kokos og sett til avkjøling i kjøleskap.
Bountyen oppbevarer du kjølig. Nyt ein bit eller tre til kaffikoppen eller kveldskosen 🙂
Enkelt, eller kva?
Du kan sjølvsagt forme bountyen akkurat som du ønsker: runde? små firkanter? avlange? Bruk fantasien!
Ønsker alle en herlig mandag♥
Annonse
20 Kommentarer
Solveig
22. januar 2022

Linda Stuhaug
23. januar 2022
Mia
13. desember 2021

Linda Stuhaug
14. desember 2021
Mona
22. juni 2021

Linda Stuhaug
23. juni 2021
Camilla
4. februar 2020

Linda Stuhaug
4. februar 2020
Camilla
4. februar 2020

Linda Stuhaug
5. februar 2020
Rakel
2. desember 2022

Linda Stuhaug
2. desember 2022
Ine Edvardsen
9. mai 2020

Linda Stuhaug
10. mai 2020
Ine Edvardsen
11. mai 2020

Linda Stuhaug
11. mai 2020
AnnBerit
28. mars 2020

Linda Stuhaug
28. mars 2020
Elida
3. desember 2022

Linda Stuhaug
4. desember 2022
SKRIV EN KOMMENTAR