Linda Stuhaug

Annonse

20. desember 2015

Browniestrøfler på 1-2-3

Browniestrøfler på 1-2-3
God siste søndag i advent alle sammen!
No nærmer jula seg med stormskritt. Endelig ferdig med julegaver og det meste av forberedelser, så no skal resten av ferien virkelig nytast 🙂
I innlegget mitt med «spiselige julegaver» tidligee denne veka stod blant anna desse browniestrøflene. Dei er SÅ gode og eg må berre dele dei med dere i eit eget innlegg også!
Seige, naturlig søte, fri for tilsatt sukker, gluten og melk, veldig næringsrike og det beste: det tar ikkje meir enn 5 minutter å lage dei:
Seige browniestrøfler, 10-15 stk 4 store, saftige dadler, ca 80 g uten stein 40 g valgfri nøtter 1 ss, 15 g kakao en klype salt evt. 15 g valgfri tørrvare – ikkje nødvendig
Slik gjer du: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller kraftig blender, og kjør til en jevn og klumpfri masse i ca. 2 minutter. Gjer massen kompakt mellom hendene og trill til munnfulle kuler. Rull gjerne i hakkede peanøtter, kokos, kakao eller lignende om du ønsker det.
Trøflene smaker nesten best rett fra frysaren eller kjøleskapet!
O
ppbevar helst kaldt, frys eller kjøleskap, men dei kan fint stå litt i romtemperatur også. Desse må vere en perfekt spiselig julegave å gi vekk til den som elsker sjokolade 🙂
Nyt 🙂

God siste søndag i advent alle sammen!

No nærmer jula seg med stormskritt. Endelig ferdig med julegaver og det meste av forberedelser, så no skal resten av ferien virkelig nytast 🙂

I innlegget mitt med « spiselige julegaver» tidligee denne veka stod blant anna desse browniestrøflene. Dei er SÅ gode og eg må berre dele dei med dere i eit eget innlegg også!

Seige, naturlig søte, fri for tilsatt sukker, gluten og melk, veldig næringsrike og det beste: det tar ikkje meir enn 5 minutter å lage dei:


Seige browniestrøfler, 10-15 stk
4 store, saftige dadler, ca 80 g uten stein
40 g valgfri nøtter
1 ss, 15 g kakao
en klype salt
evt. 15 g valgfri tørrvare – ikkje nødvendig

Slik gjer du:
Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller kraftig blender, og kjør til en jevn og klumpfri masse i ca. 2 minutter. Gjer massen kompakt mellom hendene og trill til munnfulle kuler. Rull gjerne i hakkede peanøtter, kokos, kakao eller lignende om du ønsker det.

Trøflene smaker nesten best rett fra frysaren eller kjøleskapet!


O

ppbevar helst kaldt, frys eller kjøleskap, men dei kan fint stå litt i romtemperatur også. Desse må vere en perfekt spiselig julegave å gi vekk til den som elsker sjokolade 🙂

Nyt 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg