Linda Stuhaug

Annonse

16. februar 2022

Havre- og mandelcrunchies

Havre- og mandelcrunchies
Maaakan så gode desse blei altså! Er du like glad i mandelsmør som meg vil du elske desse her
For litt sida la eg ut oppskrift på havre- og peanøttcrunchies som blei sabla gode og skikkelig populære, og idag får dåkke samme type oppskrift berre med verdens beste mandelsmør istedenfor! Så har du laga mandelsmøret mitt (oppskrift her) så må du berre prøve desse!
Ingredienser, 10 stk: • 100 g mandelsmør • 100 g sukrinsirup gold* • 50 g havregryn • 50 g spira bokhvete* • 20 g valgfri sjokolade • Havsalt og gjerne litt hakka nøtter
*sukrinsirup kan byttast med anna flytande søtning. Eg anbefaler virkelig (!) å bruke spira bokhvete for den beste crunchen, dette får du på helsekostbutikker, men til nøden kan du bruke grovhakka, valgfrie nøtter og
Framgangsmåte: 1. Veg mandelsmør og sukrinsirup rett i bollen. Rør sammen før du tilsetter havregryn og spira bokhvete. Bland godt til en kompakt «klump», trill ut og skjær opp i 10 biter.
2. Form til flate kuler mellom hendene, og fordel over litt smelta sjokolade. Topp med havsalt og gjerne litt hakka nøtter til slutt.
3. Sett i frysaren i minst 1 time, eller i kjøleskapet i minst 3 timer så dei får «sette seg». Utover dette kan dei stå i kjøleskapet i fleire veker! Nyt sol snacks, på tur eller til mellommåltid!
PS Oppskrifta er glutenfri så lenge du bruker glutenfrie havregryn, og vegansk/melkefri så lenge sjokoladen du bruker er det!
Velbekomme, og takk meg seinare♥

Maaakan så gode desse blei altså! Er du like glad i mandelsmør som meg vil du elske desse her

For litt sida la eg ut oppskrift på havre- og peanøttcrunchies som blei sabla gode og skikkelig populære, og idag får dåkke samme type oppskrift berre med verdens beste mandelsmør istedenfor! Så har du laga mandelsmøret mitt ( oppskrift her) så må du berre prøve desse!

Ingredienser, 10 stk:
• 100 g mandelsmør
• 100 g sukrinsirup gold*
• 50 g havregryn
• 50 g spira bokhvete*
• 20 g valgfri sjokolade
• Havsalt og gjerne litt hakka nøtter

*sukrinsirup kan byttast med anna flytande søtning. Eg anbefaler virkelig (!) å bruke spira bokhvete for den beste crunchen, dette får du på helsekostbutikker, men til nøden kan du bruke grovhakka, valgfrie nøtter og

Framgangsmåte:
1. Veg mandelsmør og sukrinsirup rett i bollen. Rør sammen før du tilsetter havregryn og spira bokhvete. Bland godt til en kompakt «klump», trill ut og skjær opp i 10 biter.

2. Form til flate kuler mellom hendene, og fordel over litt smelta sjokolade. Topp med havsalt og gjerne litt hakka nøtter til slutt.

3. Sett i frysaren i minst 1 time, eller i kjøleskapet i minst 3 timer så dei får «sette seg». Utover dette kan dei stå i kjøleskapet i fleire veker! Nyt sol snacks, på tur eller til mellommåltid!

PS Oppskrifta er glutenfri så lenge du bruker glutenfrie havregryn, og vegansk/melkefri så lenge sjokoladen du bruker er det!

Velbekomme, og takk meg seinare♥

Annonse

2 Kommentarer

N

Nina

16. mars 2022

Steikje, disse var utrolig gode! Forsvant farlig fort fra kjøleskapet ;)

Linda Stuhaug

16. mars 2022

Sant!! Desse er en storfavoritt hos meg🤩

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg