Linda Stuhaug

Annonse

28. februar 2018

Heimelaga, sukkerfri crispo sjokolade

Heimelaga, sukkerfri crispo sjokolade
Hei i onsdagen!
Idag er ikkje kva som helst onsdag, frøkna på andre sida av skjermen har nemlig BURSDAG 🙂 Idag fyller eg heile 24 år og skal nyte en solfylt dag på fjellet – der eg lika meg aller best! Må berre vente til sola får stått på litt, topptur i 15-20 minusgrader er litt for heftig for min del 😉 I mellomtida jobber eg litt og tenkte å dele oppskrift på heimelaga, sukkerfri crispo sjokolade som du kun lager med 2 ingredienser:
Desse var virkelig gode, altså! Knasande sprø crispo-kuler inni sjokoladen gjer den ekstra smakfull, crunchy og god♥ Men kva er det som gir crispen?
Det er Sun Crisp, som er eit nytt, genialt og allsidig produkt som verken inneholder sukker, gluten eller melk. Det er små, luftige og sprø proteinkuler som finnes i to varianter; original (med en mild, nøtteaktig smak) og kakao (med sjokoladesmak). Du må på helsekostbutikk/nettbutikk for å finne desse, så oppskrifta er for dei spesielt interesserte, men er knasande god for dei som ønsker å lage 🙂 Bilde og informasjon er lånt fra Funksjonell Mat sine nettsider, og du kan lese meir om Sun Crisp HER.
Du trenger, 12 store biter 100 g sukkerfri lys/mørk sjokolade* Sun crisp – den smaken du ønsker
Slik gjer du: Fordel Sun Crisp i bunnen av silikonformer. Smelt sukkerfri sjokolade, hell over og sett til avkjøling til sjokoladen er stivna. Vend sjokoladen ut av silikonformene og oppbevar i kjøleskap.
* eg bruker enten sukrin sjokoladen, eller lys/mørk sjokolade fra merket Cavalier. For å få melkefri crispo bruker du melkefri og evt. sukkerfri sjokolade!
Ei virkelig enkel oppskrift som gir superdigg snacks – er du glad i crispo trur eg virkelig desse vil falle i smak 🙂
God lillelørdag då!
Eit par timer med jobb til, så får eg komme meg avgårde til fjells så eg rekker heim til bursdagsmiddag, dessert og kake i ettermiddagDet blir nok en perfekt bursdag med andre ord 🙂

Hei i onsdagen!

Idag er ikkje kva som helst onsdag, frøkna på andre sida av skjermen har nemlig BURSDAG 🙂 Idag fyller eg heile 24 år og skal nyte en solfylt dag på fjellet – der eg lika meg aller best! Må berre vente til sola får stått på litt, topptur i 15-20 minusgrader er litt for heftig for min del 😉 I mellomtida jobber eg litt og tenkte å dele oppskrift på heimelaga, sukkerfri crispo sjokolade som du kun lager med 2 ingredienser:

Desse var virkelig gode, altså! Knasande sprø crispo-kuler inni sjokoladen gjer den ekstra smakfull, crunchy og god♥ Men kva er det som gir crispen?

Det er Sun Crisp, som er eit nytt, genialt og allsidig produkt som verken inneholder sukker, gluten eller melk. Det er små, luftige og sprø proteinkuler som finnes i to varianter; original (med en mild, nøtteaktig smak) og kakao (med sjokoladesmak). Du må på helsekostbutikk/nettbutikk for å finne desse, så oppskrifta er for dei spesielt interesserte, men er knasande god for dei som ønsker å lage 🙂 Bilde og informasjon er lånt fra Funksjonell Mat sine nettsider, og du kan lese meir om Sun Crisp HER.



Du trenger, 12 store biter
100 g sukkerfri lys/mørk sjokolade*
Sun crisp – den smaken du ønsker

Slik gjer du:
Fordel Sun Crisp i bunnen av silikonformer. Smelt sukkerfri sjokolade, hell over og sett til avkjøling til sjokoladen er stivna. Vend sjokoladen ut av silikonformene og oppbevar i kjøleskap.

* eg bruker enten sukrin sjokoladen, eller lys/mørk sjokolade fra merket Cavalier. For å få melkefri crispo bruker du melkefri og evt. sukkerfri sjokolade!

Ei virkelig enkel oppskrift som gir superdigg snacks – er du glad i crispo trur eg virkelig desse vil falle i smak 🙂

God lillelørdag då!

Eit par timer med jobb til, så får eg komme meg avgårde til fjells så eg rekker heim til bursdagsmiddag, dessert og kake i ettermiddagDet blir nok en perfekt bursdag med andre ord 🙂

Annonse

20 Kommentarer

T

Tina Barret-Olsen

1. mars 2018

Gratulerer med gårsdagen! Håper det ble en fin feiring på fjellet . Har nettopp kjøpt din bok «Opptur med sunn mat». Her er det mange oppskrifter som frister!!! Har lyst til å lage litt sunnere påske-godis. Hvor får man kjøpt sjokoladeformen du har brukt til crispo sjokoladen (Yum) og silikonformen til «konfekt med melkekrem» fra boka?

Linda Stuhaug

1. mars 2018

Hei Tina! Tusen takk 🙂 Du får kjøpt silikonformer på ulike nettbutikker/butikker som selger kjøkkenutstyr. Alt fra økosjokolade.no til Tilbords, Ikea ++ 🙂

H

Helene

1. mars 2018

Gratulerer så mye med overstått! Håper du fikk en fin fin dag 😀 <3

Linda Stuhaug

1. mars 2018

Tusen takk, Helene <3

T

Torill

28. februar 2018

Gratulerer med dagen! Jeg håper du har hatt en flott bursdag 🙂 Tusen takk for mange inspirerende oppskrifter og en super blogg. Du er flink. Hilsen Torill

Linda Stuhaug

1. mars 2018

Tusen hjertelig takk, Torill 🙂

A

Anette

28. februar 2018

Gratulerer med dagen, Linda 🙂 Nam, det så godt ut!

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk, Anette 🙂

K

Kari.

28. februar 2018

Har bare lyst å ønske deg en fantastisk bursdag. Ble kjen med deg etter innslaget på frokost TV, og er blitt en stor fan. Klem.

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk Kari! Så hyggelig 🙂 Klem!

E

Elise Halvorsen

28. februar 2018

Jeg blir like imponert hver gang jeg kikker på bloggen din av hvor kreativ du er 🙂 Jeg har lurt på ulike måter å bruke Sun Crisp, og dette så jo bare snadder ut! Takk for tips, og ha en fin bursdag!

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk, Elise!! Crispoen var knallgod, håper du liker den <3

I

Iselin Renée

28. februar 2018

Gratulerer så mye med dagen 🙂

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk 🙂

M

Maria

28. februar 2018

Gratulerer så mye med dagen!!! Håper den blir super

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk, Maria 🙂

M

Martine Dammyr

28. februar 2018

Gratulerer så mye med dagen! Håpe du får en super dag:) Takk for all inspirasjon du gir! Klem fra stor fan

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk for dte, Martine 🙂 Stor klem <3

S

Sanna Kaldhussæter

28. februar 2018

Gratulerer så mye med dagen! Håper du vil kose deg masse med fjelltur og feiring 😀 Denne oppskriften frister veldig, så kanskje de prøves ut til helgen 😉

Linda Stuhaug

28. februar 2018

Tusen takk Sanna 🙂 Håper crispoen faller i smak <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg