Annonse
29. november 2022
Ovnsbakt havregraut i form
Heisann dåkke!
I forrige veke var eg i Oslo, og der blei eg invitert på lunsj hos mi fine foodies-venninne Lise (lisesofies på instagram, sjekk ho ut!) - og på menyen stod det ovnsbakt havregraut i form😍Det var altså så utrulig godt, og oppskrifta hadde ho lagt ut på instagram noken dager i forveien. Heldigvis knipsa eg noken bilder og har fått lov å dele oppskrifta med dåkke her!
Denne anbefalast virkelig, perfekt å lage opp søndags kveld og ha til frukost og/eller lunsj utover veka:
Ingredienser, 4-6 porsjoner:
• 2 overmodne bananer
• 2 egg
• 1 ss valgfri søtning
• 1 ss chiafrø
• 2 ss mandler
• 5 dl melk
• 5 dl havregryn
Topping:
• 2 dl blåbær
• 4-6 ruter valgfri sjokolade
• gjerne litt heimelaga mandelsmør
Slik gjer du:
1. Sett ovnen på 200 grader over-undervarme. Mos banana rett i den ildfaste formen med en gaffel. Bland inn resten av ingrediensane.
2. Topp med blåbær, sjokoladebiter og mandelsmør.
3. Steik midt i ovnen i ca 25 minutt til den er gyllen og gjennomstekt.
Server varm eller kald, gjerne med en god klatt vaniljekesam eller anna type vaniljeyoghurt!
Annonse
18 Kommentarer
Ingvild
22. april 2023
Linda Stuhaug
23. april 2023
Erika Johannesson
7. desember 2022
Linda Stuhaug
11. desember 2022
Erika Johannesson
7. desember 2022
Linda Stuhaug
11. desember 2022
Hilde R
29. august 2023
Linda Stuhaug
31. august 2023
Kari
12. mai 2024
Linda Stuhaug
12. mai 2024
Kristin Moe
16. januar 2023
Linda Stuhaug
17. januar 2023
Kristin Moe
18. januar 2023
Linda Stuhaug
21. januar 2023
Elise Kaspara
24. november 2024
Linda Stuhaug
25. november 2024
Mari
14. april 2024
Linda Stuhaug
15. april 2024
SKRIV EN KOMMENTAR