Linda Stuhaug

Sukkerfri yoghurtnøtter

Sukkerfri yoghurtnøtter
God torsdag!
Idag har eg lyst å dele en gjenganger og repriseoppskrift for dere, heimelaga og sukkerfri yoghurtnøtter. Perfekt som sunnere snacks for dei som er glad i nøttefabrikken sin variant – yoghurtnøtter har eg forstått er mange sin favoritt. Selfølgelig blir det ikkje som ekte vare, men veldig gode er dei – og tilbakemeldingane fra dere lesere har også våre topp!
Snacks som er rask og enkel å lage, uten tilsatt sukker –
Du trenger 50 g naturelle cashewnøtter, gjerne rista i tørr panne for ektra crunch 35 g sukkerfri kvit sjokolade 15 g cocosa 35 g naturell philadelphia 2 ts sukrinmelis Eit dryss ekte vaniljepulver, kan sløyfes eller bruk 2-3 dråper stevia vanilje
Slik gjer du: Smelt sukkerfri sjokolade og cocosa over kokande vannbad eller i mikroen, rør deretter inn philadelphia og søtning. Vend inn nøttene så dei får en kvit hinne rundt seg – bruk ei teskei til å ta opp ei og ei nøtt / fleire samla. Hjelp til litt med teskeia sånn at nøttene er dekka med den kvite massen. Plasser på et bakepapir og la dei avkjøle seg i kjøleskap, gjerne natta over. Oppbevar nøttene i kjøleskap.
Tips & alternativer – Eg veit det kan vere vanskelig å få tak i sukkerfri kvit sjokolade, men det finnes i fleire merker. Eg bruker den fra Cavalier med crisp, kjøpt på helsekostbutikk – den anbefaler eg. – Bruk gjerne andre nøtter istedenfor cashewnøtter. Mandler er godt eksempel!
Nyt!

God torsdag!

Idag har eg lyst å dele en gjenganger og repriseoppskrift for dere, heimelaga og sukkerfri yoghurtnøtter. Perfekt som sunnere snacks for dei som er glad i nøttefabrikken sin variant – yoghurtnøtter har eg forstått er mange sin favoritt. Selfølgelig blir det ikkje som ekte vare, men veldig gode er dei – og tilbakemeldingane fra dere lesere har også våre topp!

Snacks som er rask og enkel å lage, uten tilsatt sukker –

Du trenger
50 g naturelle cashewnøtter, gjerne rista i tørr panne for ektra crunch
35 g sukkerfri kvit sjokolade
15 g cocosa
35 g naturell philadelphia
2 ts sukrinmelis
Eit dryss ekte vaniljepulver, kan sløyfes eller bruk 2-3 dråper stevia vanilje

Slik gjer du:
Smelt sukkerfri sjokolade og cocosa over kokande vannbad eller i mikroen, rør deretter inn philadelphia og søtning. Vend inn nøttene så dei får en kvit hinne rundt seg – bruk ei teskei til å ta opp ei og ei nøtt / fleire samla. Hjelp til litt med teskeia sånn at nøttene er dekka med den kvite massen. Plasser på et bakepapir og la dei avkjøle seg i kjøleskap, gjerne natta over. Oppbevar nøttene i kjøleskap.



Tips & alternativer
– Eg veit det kan vere vanskelig å få tak i sukkerfri kvit sjokolade, men det finnes i fleire merker. Eg bruker den fra Cavalier med crisp, kjøpt på helsekostbutikk – den anbefaler eg.
– Bruk gjerne andre nøtter istedenfor cashewnøtter. Mandler er godt eksempel!

Nyt!

Annonse

2 Kommentarer

E

Emilie

15. desember 2019

Hei! Kom over denne oppskriften og fikk lyst å teste, men hva mener du med cocosa? Cocosa sukker, cocosa sirup? Finnes så mye forskjellig:)

Linda Stuhaug

15. desember 2019

Cocosa olje 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg