Linda Stuhaug

Annonse

21. februar 2023

Alt-i-ett krema kyllinggrateng på 30 minutt!

Alt-i-ett krema kyllinggrateng på 30 minutt!
Hello du lekre ALT-I-ETT kyllinggrateng! Denne er heilt toppers om du vil ha en fargerik, kjapp, enkel og digg kvardagsmiddag denne veka! Ingen ekstra tilbehør er nødvendig, her er alt du trenger i samme formen🤩
Eg har brukt paprika og brokkoli som grønnsaker her, desse trenger ingen koking på forhånd så lenge brokkolien blir skjært opp i små nok biter. Bruker du «harde» grønnsaker anbefaler eg å koke dei litt med pastaen først.
Du trenger, ca 4 personer: 250 g valgfri pasta - eg bruker fullkornspasta 2-3 paprika 1 brokkoli 400 g ferdigstekt kylling 1 boks creme fraiche Salt og pepper Raspa ost Slik gjer du: 1. Kok pastaen i lettsaltet etter anvisning på pakken, men reduser koketid 2-3 minutt (skal ha litt motstand). 2. Grovhakk paprika og brokkolibuketter. Ha det i en bolle. 3. Sil av vatnet på pastaen, ha pastaen + kylling, creme fraiche, salt og pepper i bollen. Rør sammen. 4. Ha blandinga i en ildfast form, topp med raspa ost og steik på 225 grader varmluft i ca 15 minutt! Server🤩
Velbekomme❤️

Hello du lekre ALT-I-ETT kyllinggrateng! Denne er heilt toppers om du vil ha en fargerik, kjapp, enkel og digg kvardagsmiddag denne veka! Ingen ekstra tilbehør er nødvendig, her er alt du trenger i samme formen🤩

Eg har brukt paprika og brokkoli som grønnsaker her, desse trenger ingen koking på forhånd så lenge brokkolien blir skjært opp i små nok biter. Bruker du «harde» grønnsaker anbefaler eg å koke dei litt med pastaen først.

Du trenger, ca 4 personer:
250 g valgfri pasta - eg bruker fullkornspasta
2-3 paprika
1 brokkoli
400 g ferdigstekt kylling
1 boks creme fraiche
Salt og pepper
Raspa ost

Slik gjer du:
1. Kok pastaen i lettsaltet etter anvisning på pakken, men reduser koketid 2-3 minutt (skal ha litt motstand).
2. Grovhakk paprika og brokkolibuketter. Ha det i en bolle.
3. Sil av vatnet på pastaen, ha pastaen + kylling, creme fraiche, salt og pepper i bollen. Rør sammen.
4. Ha blandinga i en ildfast form, topp med raspa ost og steik på 225 grader varmluft i ca 15 minutt! Server🤩

Velbekomme❤️

Annonse

14 Kommentarer

T

Turid

3. desember 2023

Har en i ovnen nå, men blandet inn litt pesto i CF-en. Spent på hvordan det blir.

Linda Stuhaug

5. desember 2023

Håpe det smakte😍

L

Lillian

8. mars 2023

Det står et glass melk på bildet av ingrediensene. Skal det også tilsettes?

Linda Stuhaug

10. mars 2023

Nei, det trengst ikkje :)

L

Lillian

26. februar 2023

Noe av det beste jeg har spist på lenge. 👍

Linda Stuhaug

28. februar 2023

Fantastisk🤩

M

Mette

3. oktober 2024

Denne returnerer jeg til gang på gang. Lett å lage, tar ca ingen tid og blir smaskens. Perfekt middag som kan varmes opp dag to.

Linda Stuhaug

4. oktober 2024

Så hyggelig å lese, Mette🤩

I

Ingvild

28. februar 2023

Kan denne fryses, har du evt. tips til hvordan jeg fryser ned en slik rett? Gjerne porsjonsvis :)

Linda Stuhaug

28. februar 2023

Det kan den nok, berre å fryse i små matbokser porsjonsvis og tine langsomt opp igjen😁

B

Bjørg

1. mai 2023

Hva kan du ha i stedet for creme fraiche

Linda Stuhaug

2. mai 2023

Med tanke på kva? :)

H

HEGE

27. januar 2025

Kan man tilsette noe i creme fraiche for å få litt annen smak enn salt og pepper?

Linda Stuhaug

27. januar 2025

Ja, tilsett det du ønsker av smak :) Kvitløk, chili, urter, ulike krydder osv :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg