Linda Stuhaug

Annonse

10. oktober 2022

Alt-i-ett krema pølsegryte

Alt-i-ett krema pølsegryte
Alt-i-ett gryter er virkelig alltid en god ide😍 Lite jobb, lite oppvask, kjapt og enkelt, masse smak! Her er ein variant av krema pastagryte med pølse som eg virkelig kan anbefale, og som eg veit mange allerede digger. Denne har eg nemlig delt før, men eg deler den gladelig igjen!
PS! Bruk du dei grønnsakene du liker/har tilgjengelig og sparer eventuelle rester - gryta smaker like godt dagen etterpå😃
Ingredienser til ca 4 personer: ・400-500 g valgfrie pølser (eg bruker lokale, kortreiste grovpølser med ca 90% kjøtt) ・200 g valgfri pasta ・100 g fersk spinat ・3-4 gulrøtter, i terninger ・1 paprika, i terninger ・1/2-1 brokkoli, i buketta ・6 dl kyllingkraft/utblanda fond ・300 g crème fraîche (19% eller 38%) ・100 g raspa ost Slik gjer du: 1. Hell kyllingkraft/utblanda fond og crème fraîche i bunnen av gryta, fyll deretter på med resten av ingrediensane utenom ost og brokkoli. 2. Kok opp og la gryta småkoke med lokk i ca. 10 minutt. Ha oppi brokkoli og ost og kok vidare i 5-10 minutt til. 3. Smak til med salt og pepper og server!
Ha en fin mandag!

Alt-i-ett gryter er virkelig alltid en god ide😍 Lite jobb, lite oppvask, kjapt og enkelt, masse smak! Her er ein variant av krema pastagryte med pølse som eg virkelig kan anbefale, og som eg veit mange allerede digger. Denne har eg nemlig delt før, men eg deler den gladelig igjen!

PS! Bruk du dei grønnsakene du liker/har tilgjengelig og sparer eventuelle rester - gryta smaker like godt dagen etterpå😃

Ingredienser til ca 4 personer:
・400-500 g valgfrie pølser (eg bruker lokale, kortreiste grovpølser med ca 90% kjøtt)
・200 g valgfri pasta
・100 g fersk spinat
・3-4 gulrøtter, i terninger
・1 paprika, i terninger
・1/2-1 brokkoli, i buketta
・6 dl kyllingkraft/utblanda fond
・300 g crème fraîche (19% eller 38%)
・100 g raspa ost

Slik gjer du:
1. Hell kyllingkraft/utblanda fond og crème fraîche i bunnen av gryta, fyll deretter på med resten av ingrediensane utenom ost og brokkoli.

2. Kok opp og la gryta småkoke med lokk i ca. 10 minutt. Ha oppi brokkoli og ost og kok vidare i 5-10 minutt til.

3. Smak til med salt og pepper og server!

Ha en fin mandag!

Annonse

20 Kommentarer

R

Remy

11. januar 2024

Hei! Denne var utrolig god! Kan den fryses? 💕

Linda Stuhaug

14. januar 2024

Så hyggelig! Er usikker på korleis denne egner seg til frysing, men du må gjerne prøve🥰

A

Astrid Larsen

3. mars 2023

Tusen takk for ei god oppskrift. Den ble en slager i heimen. Og de kjedelige billige middagspølsene ble utrulig gode i denne gryta. Lettvint var det også!

Linda Stuhaug

4. mars 2023

Så kjekt oppskrifta falt i smak, Astrid🤩

W

Wenche Selland

16. oktober 2022

Veier du pastaen før du koker den? Eller er det 200 gram kokt pasta?

Linda Stuhaug

16. oktober 2022

Veger alltid før koking :)

B

Bente

9. februar 2023

Koker du pastaen først ? For seg sjølv ?

Linda Stuhaug

10. februar 2023

Nei, berre å følge framgangsmetoden som den står :)

M

Malene

15. januar 2024

Hvordan er denne dagen derpå og eventuelt hvordan varmer man den opp? 😊

Linda Stuhaug

16. januar 2024

Berre å varme den opp i gryta eller i mikroen til den er gjennomvarm😊

A

Anne

20. oktober 2022

Kjempegod og en favoritt her 👌

Linda Stuhaug

20. oktober 2022

Så hyggelig😍

S

Sanna

11. oktober 2022

Denne her var veldig god! :)

Linda Stuhaug

11. oktober 2022

Så kjekt å lese Sanna🥰

R

Reidun Sofie

11. februar 2023

Hei Hvis jeg vil bruke kyllingbuljong, hvor mange skal jeg bruke til 6 dl vann? Takk😀

Linda Stuhaug

13. februar 2023

Hei! Det må du lese på pakken, det varierer fra merke til merke :) 1-2!

H

Hildegun

14. mars 2023

Ååh dette var virkelig godt og så lettvint med alt i ei gryte! Er veldig begeistra for oppskriftene dine, så mange gode og sunne!

Linda Stuhaug

15. mars 2023

Så hyggelig❤️

C

Cathrine

6. februar 2023

For en super middag, kjempegodt ble det! 😊

Linda Stuhaug

7. februar 2023

Fantastisk😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg