Linda Stuhaug

Annonse

6. september 2023

Alt-i-ett krema spagettiform med chorizo

Alt-i-ett krema spagettiform med chorizo
God onsdag alle! Idag har eg eit skikkelig godt middagstips å dele😃 Alt-i-ett er jo en evig favoritt hos både meg og dåkke, og denne oppskrifta her med spagetti & chorizo smakte heilt nydelig!
Superenkel å lage, fargerik, kun 7 ingredienser og ferdig på 30 minutter. Denne er eg heilt sikker på de kjem til å like!
PS! Bruk sjølvsagt dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig😊
Du trenger, ca 4-5 personer: • 200-250 g fullkornsspagetti • 5 gulrøtter • 1 brokkoli • 100 g spinat • 5 dl storfe- eller kyllingkraft (evt 5 dl vatn + buljond/fond tilsvarande 5 dl væske, les på pakken kor mykje du trenger) • 1 beger creme fraiche • 250-300 g speka chorizopølse (eller anna smakfull spekepølse)
Slik gjer du: Sett ovnen på 200 grader varmluft. Ha spagettien i bunnen av en ildfast form. Kok opp kraft/buljong/fond og hell over spagettien. Ha også over klatter av creme fraiche, gulrøtter i skiver og chorizopølse i terninger. Steik midt i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen og tilsett spinat og brokkoli i buketter. Rør lett inn og sett formen tilbake i ovnen i ca 10-15 minutter til, til grønnsakene og spagettien er ferdig. Rør rundt før servering og nyt! Her har du jo alt-i-ett, så noko ekstra tilbehør er ikkje nødvendig.
Håper det frister! PS! Følg meg gjerne på facebook-sida mi HER og instagram @lindastuhaug for fleire oppskrifter og inspirasjon :)

God onsdag alle!

Idag har eg eit skikkelig godt middagstips å dele😃 Alt-i-ett er jo en evig favoritt hos både meg og dåkke, og denne oppskrifta her med spagetti & chorizo smakte heilt nydelig!

Superenkel å lage, fargerik, kun 7 ingredienser og ferdig på 30 minutter. Denne er eg heilt sikker på de kjem til å like!

PS! Bruk sjølvsagt dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig😊

Du trenger, ca 4-5 personer:
• 200-250 g fullkornsspagetti
• 5 gulrøtter
• 1 brokkoli
• 100 g spinat
• 5 dl storfe- eller kyllingkraft (evt 5 dl vatn + buljond/fond tilsvarande 5 dl væske, les på pakken kor mykje du trenger)
• 1 beger creme fraiche
• 250-300 g speka chorizopølse (eller anna smakfull spekepølse)

Slik gjer du:
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Ha spagettien i bunnen av en ildfast form. Kok opp kraft/buljong/fond og hell over spagettien. Ha også over klatter av creme fraiche, gulrøtter i skiver og chorizopølse i terninger.

Steik midt i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen og tilsett spinat og brokkoli i buketter. Rør lett inn og sett formen tilbake i ovnen i ca 10-15 minutter til, til grønnsakene og spagettien er ferdig.

Rør rundt før servering og nyt! Her har du jo alt-i-ett, så noko ekstra tilbehør er ikkje nødvendig.

Håper det frister!

PS! Følg meg gjerne på facebook-sida mi HER og instagram @lindastuhaug for fleire oppskrifter og inspirasjon :)

Annonse

6 Kommentarer

L

Line Hagenborg

4. januar 2024

Hei! Denne retten var rett og slett knallgod. 13-åringen spiste som en hest. Anbefales!

Linda Stuhaug

7. januar 2024

Fantastisk😍

E

Emma

10. september 2023

Hei, kan man bytte ut chorizo med noe annet? Er gravid :-)

Linda Stuhaug

10. september 2023

Men varmebehandla spekemat skal vell gå fint? :) Evt kan du prøve med f.eks kylling e.l, men eg villle nok laga oppskrifta litt annleis om eg ikkje hadde brukt Chorizo :)

l

liv

8. januar 2024

Hei Kan jeg bruke frossen spinat?

Linda Stuhaug

8. januar 2024

Hei! Ja, det skal gå fint :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg