Linda Stuhaug

Bananis på pinne

Bananis på pinne
Det er Fredag og helg igjen! Og no har sola og finværet endelig komt tilbake til Vestlandet, fantastisk 🙂
Idag må eg dele enda en versjon av sunn, rask og nydelig hurtigis med dere – nemlig bananis på pinne! Latterlig enkelt, få ingredienser og kan varierast etter smak og behag. Det einaste minuset her er man må vente på at bananen skal bli til is, og det kan ta noken timer – men lag gjerne opp en haug når du først er i gang, gjerne på kveldstid, så har du sunn ispinne tilgjengelig heile tida!
Det du trenger er: bananer ispinner tilbehør som eit lag rundt isen – sjokoladetrekk er til å anbefale!
Del bananer i 2 eller 3, tre inni en ispinne i kvar av dei. Smelt sjokolade og bre som eit lag rundt banana, ha over strøssel og sett i fryseren til bananen er blitt til is.
Eg brukte sukkerfri & melkefri sjokolade og som strøssel hadde eg finhakka peanøtter, kokos og knust atkins M&Ms. Bruk kreativiteten og det du har tilgjengelig for kva du kan bruke som tilbehør rundt bananispinnen!
Når bananene er dypfryste kan dei spisast med en gang, eller la dei stå litt i romtemperatur for at den skal mjuke opp litt.
Det beste er jo at den kan nytast av dei aller fleste med tanke på matallergier/intoleranser 🙂 En ispinne eg er sikker på vil falle i smak hos både dei eldre og yngre!
Prøv, og nyt ute i finværet som kommer!

Det er Fredag og helg igjen!
Og no har sola og finværet endelig komt tilbake til Vestlandet, fantastisk 🙂

Idag må eg dele enda en versjon av sunn, rask og nydelig hurtigis med dere – nemlig bananis på pinne! Latterlig enkelt, få ingredienser og kan varierast etter smak og behag. Det einaste minuset her er man må vente på at bananen skal bli til is, og det kan ta noken timer – men lag gjerne opp en haug når du først er i gang, gjerne på kveldstid, så har du sunn ispinne tilgjengelig heile tida!

Det du trenger er:
bananer
ispinner
tilbehør som eit lag rundt isen – sjokoladetrekk er til å anbefale!

Del bananer i 2 eller 3, tre inni en ispinne i kvar av dei. Smelt sjokolade og bre som eit lag rundt banana, ha over strøssel og sett i fryseren til bananen er blitt til is.

Eg brukte sukkerfri & melkefri sjokolade og som strøssel hadde eg finhakka peanøtter, kokos og knust atkins M&Ms. Bruk kreativiteten og det du har tilgjengelig for kva du kan bruke som tilbehør rundt bananispinnen!

Når bananene er dypfryste kan dei spisast med en gang, eller la dei stå litt i romtemperatur for at den skal mjuke opp litt.

Det beste er jo at den kan nytast av dei aller fleste med tanke på matallergier/intoleranser 🙂
En ispinne eg er sikker på vil falle i smak hos både dei eldre og yngre!

Prøv, og nyt ute i finværet som kommer!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg