Annonse
31. august 2015
Bananpannekaker med spinat
Hei alle sammen!
Det er vell fleire som kjenner til spinatpannekakene som er posta fleire ganger på bloggen. Idag har eg laga dei i en ny variant og velger å kalle dei grønne bananpannekaker! Saftige, fyldige og smakfulle pannekaker (eller lapper om du vil) som er naturlig søte av sødmen fra bananen, fiberrike, mektige og fulle av vitaminer og mineraler!
Spinaten i pannekakerøra gjer pannekakene freshe i fargen, men denne smaker man ikkje. Naturlig sukkerfri, glutenfri og melkefri –
Bananpannekaker med spinat, 1 porsjon
1 moden banan
1 stor neve fersk spinat
1 egg
40 g havregryn/havremel
1 ts bakepulver
en klype salt
Kjør alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor til en jevn, glatt og grønn pannekakerøre. Juster med væske om det er nødvendig, det skal bli ei fyldig røre. Steik gylne i litt smør eller cocosa, server varme, lune eller kalde!
Server med salt eller søtt pålegg. Kvitost, brunost, frukt, bær, cottage cheese, syltetøy, yoghurt, nøttesmør er noken alternativer.
Passer like godt til frukost, lunsj, enkel middag eller kveldsmat. Håper det smaker!
Annonse
2 Kommentarer
Isabel
23. oktober 2022

Linda Stuhaug
23. oktober 2022
SKRIV EN KOMMENTAR