Linda Stuhaug

Annonse

31. august 2015

Bananpannekaker med spinat

Bananpannekaker med spinat
Hei alle sammen!
Det er vell fleire som kjenner til spinatpannekakene som er posta fleire ganger på bloggen. Idag har eg laga dei i en ny variant og velger å kalle dei grønne bananpannekaker! Saftige, fyldige og smakfulle pannekaker (eller lapper om du vil) som er naturlig søte av sødmen fra bananen, fiberrike, mektige og fulle av vitaminer og mineraler!
Spinaten i pannekakerøra gjer pannekakene freshe i fargen, men denne smaker man ikkje. Naturlig sukkerfri, glutenfri og melkefri –
Bananpannekaker med spinat, 1 porsjon 1 moden banan 1 stor neve fersk spinat 1 egg 40 g havregryn/havremel 1 ts bakepulver en klype salt
Kjør alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor til en jevn, glatt og grønn pannekakerøre. Juster med væske om det er nødvendig, det skal bli ei fyldig røre. Steik gylne i litt smør eller cocosa, server varme, lune eller kalde!
Server med salt eller søtt pålegg. Kvitost, brunost, frukt, bær, cottage cheese, syltetøy, yoghurt, nøttesmør er noken alternativer.
Passer like godt til frukost, lunsj, enkel middag eller kveldsmat. Håper det smaker!

Hei alle sammen!

Det er vell fleire som kjenner til spinatpannekakene som er posta fleire ganger på bloggen. Idag har eg laga dei i en ny variant og velger å kalle dei grønne bananpannekaker! Saftige, fyldige og smakfulle pannekaker (eller lapper om du vil) som er naturlig søte av sødmen fra bananen, fiberrike, mektige og fulle av vitaminer og mineraler!

Spinaten i pannekakerøra gjer pannekakene freshe i fargen, men denne smaker man ikkje. Naturlig sukkerfri, glutenfri og melkefri –

Bananpannekaker med spinat, 1 porsjon
1 moden banan
1 stor neve fersk spinat
1 egg
40 g havregryn/havremel
1 ts bakepulver
en klype salt

Kjør alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor til en jevn, glatt og grønn pannekakerøre. Juster med væske om det er nødvendig, det skal bli ei fyldig røre. Steik gylne i litt smør eller cocosa, server varme, lune eller kalde!

Server med salt eller søtt pålegg. Kvitost, brunost, frukt, bær, cottage cheese, syltetøy, yoghurt, nøttesmør er noken alternativer.

Passer like godt til frukost, lunsj, enkel middag eller kveldsmat. Håper det smaker!

Annonse

4 Kommentarer

I

Isabel

23. oktober 2022

Fantastisk gode pannekaker med mening oppi! Saftige og gode, så gode at man ikke trenger pålegg på :) 10 av 10!

Linda Stuhaug

23. oktober 2022

Så hyggelig å lese🤩

E

Eirin

23. mai 2025

Hvor mange blir det av en porsjon?

Linda Stuhaug

24. mai 2025

Kjem heilt an på størrelsen :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg