Linda Stuhaug

Annonse

15. september 2025

Cottage cheese pizzaboller på under 30 minutt!

Cottage cheese pizzaboller på under 30 minutt!
Trenger du matpakke-inspirasjon? Då er desse midt i blinken🤩
Skikkelig saftige, gode og mettande - perfekt med litt grønnsaker i matboksen!
Cottage cheese pizzaboller ala protein pizzaboller er noke eg faktisk har laga sida 2016, berre at eg har kalla dei noke anna - «Protein havrerundstykke med innbakt ost og skinke»🧀 Litt småjusteringer er gjort i oppskrifta, men like gode som dei var då!
Du trenger, 9 store stk:
• 3 egg
• 1 beger, 400 g cottage cheese
• 1 ts bakepulver
• 1 ts salt
• 1 ts pizzakrydder
• 85 g sikta speltmjøl eller kveitemjøl
• 85 g havremjøl
-
• 1/2 bunt vårløk, grovhakka
• 100-150 g skinke, grovhakka
• 100 g raspa ost
Slik gjer du:
1. Ha egg og cottage cheese i en bolle og mos heilt klumpfritt med en stavmikser.
2. Rør inn dei tørre ingrediensane.
3. La gjerne røra svelle i 5-10 minutter før du vender inn vårløk, skinke og ost.
4. Form til 9 klatter på eit steikebrett med bakepapir og klapp lett flate med våte hender.
5. Steik på 200 grader, over-undervarme i 15-20 minutter til dei er gylne. Avkjøl på rist.
Aller best lune eller varme, men også gode kalde🥰

Trenger du matpakke-inspirasjon? Då er desse midt i blinken🤩

Skikkelig saftige, gode og mettande - perfekt med litt grønnsaker i matboksen!

Sanity Image


Cottage cheese pizzaboller ala protein pizzaboller er noke eg faktisk har laga sida 2016, berre at eg har kalla dei noke anna - «Protein havrerundstykke med innbakt ost og skinke»🧀 Litt småjusteringer er gjort i oppskrifta, men like gode som dei var då!

Sanity Image


Du trenger, 9 store stk:

• 3 egg

• 1 beger, 400 g cottage cheese

• 1 ts bakepulver

• 1 ts salt

• 1 ts pizzakrydder

• 85 g sikta speltmjøl eller kveitemjøl

• 85 g havremjøl

-

• 1/2 bunt vårløk, grovhakka

• 100-150 g skinke, grovhakka

• 100 g raspa ost


Sanity Image

Slik gjer du:

1. Ha egg og cottage cheese i en bolle og mos heilt klumpfritt med en stavmikser.

2. Rør inn dei tørre ingrediensane.

3. La gjerne røra svelle i 5-10 minutter før du vender inn vårløk, skinke og ost.

4. Form til 9 klatter på eit steikebrett med bakepapir og klapp lett flate med våte hender.

5. Steik på 200 grader, over-undervarme i 15-20 minutter til dei er gylne. Avkjøl på rist.


Sanity Image

Aller best lune eller varme, men også gode kalde🥰

Annonse

8 Kommentarer

A

Aud Nathalie

15. september 2025

Jeg lagde dobbel porsjon av disse, men de fløt bare utover og var vanskelige å fjerne fra bakepapiret. Hm..

Linda Stuhaug

16. september 2025

Å? Har eg aldri opplevd🤭 sikker på måla blei heilt riktige?

M

Marita

30. september 2025

Hvilken pizza krydder? Vanlig krydder, eller pose me pizza krydder toro?

Linda Stuhaug

30. september 2025

Krydder. Tørka urter :)

H

HELLE

19. september 2025

Hei!😃Disse ser veldig gode ut! Kan de fryses?

Linda Stuhaug

21. september 2025

Ja😄

I

Ida Sofie

19. september 2025

Virkelig elsker disse! Har fulgt meg i tursekken og matboksen til både meg og ungene i mange år 🤩

Linda Stuhaug

21. september 2025

Fantastisk 🥹

SKRIV EN KOMMENTAR