Linda Stuhaug

Annonse

Crunchy peanøttbarer

Crunchy peanøttbarer
Heimelaga energibarer er alltid dei beste! Eg har laga min favorittoppskrift i en litt ny vri, og resultatet blei crunchy peanøttbarer med ein småseig konsistens og heilt nydelig smak. Perfekt som sunnare kos, mellommåltid eller på tur😍
Ingredienser, ca 14 biter: • 100 g peanøttsmør (evt anna nøttesmør) • 100 g sukrinsirup gold eller honning (evt anna flytande søtning) • 35 g havregryn • 35 g peanøtter (evt andre nøtter) • 35 g peanøtter (til topping) • 30-40 g sukkerfri sjokolade
Slik gjer du: 1. Veg peanøttsmør og flytande søtning rett i en bolle eller kjele. Varm litt og bland sammen. 2. Ha oppi havregryn og peanøtter. Rør inn før du presser massen ut i en boks med bakepapir. Min boks var 10x15 cm. 3. Topp med 35 g ekstra peanøtter som du trykker ned i massen med baksida av ei skei. Avslutt med smelta sjokolade på toppen. 4. Sett kaldt. Etter minst 1-2 timer kan du skjære opp i biter.
Barane kan oppbevarast i kjøleskap i vekesvis, men heilt ærlig trur eg Ikkje dei varer så lenge, hehe!
Håper dei smaker❤️

Heimelaga energibarer er alltid dei beste! Eg har laga min favorittoppskrift i en litt ny vri, og resultatet blei crunchy peanøttbarer med ein småseig konsistens og heilt nydelig smak. Perfekt som sunnare kos, mellommåltid eller på tur😍


Ingredienser, ca 14 biter:
• 100 g peanøttsmør (evt anna nøttesmør)
• 100 g sukrinsirup gold eller honning (evt anna flytande søtning)
• 35 g havregryn
• 35 g peanøtter (evt andre nøtter)
• 35 g peanøtter (til topping)
• 30-40 g sukkerfri sjokolade

Slik gjer du:
1. Veg peanøttsmør og flytande søtning rett i en bolle eller kjele. Varm litt og bland sammen.
2. Ha oppi havregryn og peanøtter. Rør inn før du presser massen ut i en boks med bakepapir. Min boks var 10x15 cm.
3. Topp med 35 g ekstra peanøtter som du trykker ned i massen med baksida av ei skei. Avslutt med smelta sjokolade på toppen.
4. Sett kaldt. Etter minst 1-2 timer kan du skjære opp i biter.

Barane kan oppbevarast i kjøleskap i vekesvis, men heilt ærlig trur eg Ikkje dei varer så lenge, hehe!

Håper dei smaker❤️

Annonse

5 Kommentarer

B

Beate Aakerøy

18. desember 2022

Tenkte jeg skulle prøve meg på disse som julegodis. Bruker du usaltede eller salte peanøtter?

Linda Stuhaug

19. desember 2022

Hei! Eg varierer, du kan bruke begge deler :)

B

Beate

19. desember 2022

Fint, takk - da ser jeg hva jeg lander på :)

B

Berit Alme

7. desember 2022

Hva menes med kokusolje? er det den faste eller flytende.

Linda Stuhaug

11. desember 2022

Kokosolje er fast :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg