Linda Stuhaug

Annonse

7. november 2023

En skikkelig god kvit pizza med spekeskinke

En skikkelig god kvit pizza med spekeskinke
Denne pizzaen her er SÅ god😍 En slags kvit pizza, men med eit par tvister for å få den ekstra digg! Visst du gjer som meg og bruker ferdig pizzabunn, så er denne ferdig på maks 30 minutt med steiketid👏🏻
Triksa mine for en skikkelig god kvit pizza: 1. Eg bruker kremgo til å smøre på bunnen. Tru meg, det blir SÅ godt! 2. Eg legger spekeskinka bølgete på pizzaen under osten. Då blir den på en måte litt godt stekt, uten at den blir svidd eller dvask.
Eg bruker som vanlig pinsabunn fra Rema 1000, min absolutte favorittbunn! Har du Ikkje testa denne enda er det virkelig på tide. Passelig tjukk, luftig og sprø😍 Den er fantastisk god og uten unødvendige tilsetningsstoffer, ingredienslista er som om du skulle lag en klassisk pizzabunn heime på ditt eget kjøkken!
Du trenger: 1 valgfri pizzabunn (lag gjerne sjølv og) 1 pk kremgo krydder 150 g spekeskinke Raspa ost 1/2 rødløk Slik gjer du: Smør kremgo på pizzabunnen, topp med spekeskinke (bygg dei opp litt framfor å legge dei flatt), ha over raspa ost og rødløk. Steik pizzaen på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og gyllen. Nyt!
Kanskje denne kan friste til middag i helga?😍

Denne pizzaen her er SÅ god😍 En slags kvit pizza, men med eit par tvister for å få den ekstra digg! Visst du gjer som meg og bruker ferdig pizzabunn, så er denne ferdig på maks 30 minutt med steiketid👏🏻

Triksa mine for en skikkelig god kvit pizza:
1. Eg bruker kremgo til å smøre på bunnen. Tru meg, det blir SÅ godt!
2. Eg legger spekeskinka bølgete på pizzaen under osten. Då blir den på en måte litt godt stekt, uten at den blir svidd eller dvask.

Eg bruker som vanlig pinsabunn fra Rema 1000, min absolutte favorittbunn! Har du Ikkje testa denne enda er det virkelig på tide. Passelig tjukk, luftig og sprø😍 Den er fantastisk god og uten unødvendige tilsetningsstoffer, ingredienslista er som om du skulle lag en klassisk pizzabunn heime på ditt eget kjøkken!

Du trenger:
1 valgfri pizzabunn (lag gjerne sjølv og)
1 pk kremgo krydder
150 g spekeskinke
Raspa ost
1/2 rødløk

Slik gjer du:
Smør kremgo på pizzabunnen, topp med spekeskinke (bygg dei opp litt framfor å legge dei flatt), ha over raspa ost og rødløk.

Steik pizzaen på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og gyllen. Nyt!

Kanskje denne kan friste til middag i helga?😍


Annonse

2 Kommentarer

T

T

27. april 2024

Skriver under på at Pinsa er nydelig. Både som pizzabunn og som et brød i seg selv. En kan ringle over litt olivenolje og havsalt. Godt som sprøtt tilbehør. Og også veldig godt med finhakkede tomater med olje/eddik og gjerne spekeskinke. Eller salat, pesto, kylling eller skinke, brett dobbelt og spis som en sandwich.

Linda Stuhaug

28. april 2024

Her var det mange gode tips, takk🤩

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg