Annonse
27. april 2018
Enkel lompepizza med skinke
Fredag, helg og pizzatid?
Lompepizza er like gjerne kvardagsmiddag som helgemiddag for min del, og det aller beste med lompepizza er jo at det er superraskt å lage og ikkje minst skikkelig godt! Fyllet på lompepizza blir som regel til av det eg har lyst på/det eg har tilgjengelig i kjøleskapet, eller at eg får dilla på en kombinasjon og lager denne gang etter gang. Slik er det med dagens lompepizza med skinke, en virkelig enkel og ikkje minst knallgod variant;
Lompepizza med skinke, 1 person
3 valgfri lomper ( lag eventuelt sjølv! Oppskrift HER)
ketchup
100 g skinke
mais og spinat
revet ost
valgfritt krydder
Slik gjer du:
Hugs å eventuelt justere mengdene etter deg og dine behov 😉 Start med ketchup i bunn, deretter skinke, mais, spinat, ost og krydder. Steik på 200 grader, over-undervarme i ca 15 minutt, eller på varmluft i 8-10 minutt, til osten er smelta og lompene sprø i kantane.
Tips! Ønsker du at lompebunnen skal vere sprø? Forsteik lompene til dei er gylne og sprø før du tar på fyllet.
Enklare blir det ikkje! Og dette er jo ingredienser mange har i huset fra før 🙂
Servert med litt ekstra grønt og nokre klatter med kesam, så er det komplett for min del 😉
Vil ein ha litt meir avanserte pizzaer så har eg jo mange populære oppskrifter i arkivet, blant anna desse to;
«Slik lager du søtpotetpizza – med garantert sprø og vellykka søtpotetbunn» HER!
«Sunn pizza med enkel havrebunn – uten heving» HER!
God helg!
Annonse
5 Kommentarer
Stine
4. mai 2024
Linda Stuhaug
6. mai 2024
Stine
6. mai 2024
Sunniva
29. juni 2018
Linda Stuhaug
2. juli 2018
SKRIV EN KOMMENTAR