Linda Stuhaug

Annonse

21. desember 2025

Enkel og nydelig sjokolade panna cotta

Enkel og nydelig sjokolade panna cotta
annonse
SJOKOLADE PANNA COTTA😍 Den perfekte desserten å servere på julafta eller i juleselskapet! Eventuelt til en anna festlig anledning når som helst på året😃 Heilt vanvittig god, og absolutt noke som vil falle i smak hos dei aller fleste. Klargjer gjerne en dag eller to i forveien!
Tid: 15 minutt tilberedning, 5 timer kjølig.
Oppskrifta er laga i forbindelse med eit samarbeid med Rema 1000 som eg har delt på instagram og FB sida mi idag, så vil du ha film av oppskrifta, så finner du den der. Alle bildene i innlegget er også tatt av Sara Johannesen Meek♥︎
Ingredienser, 4 porsjoner
3 dl kremfløyte
1 dl heilmelk
4 ss sukker
2 gelatinplater
200 g melkesjokolade, i ruter
Valgfri frukt/bær til topping
Framgangsmåte:
1. Legg gelatinplatene i kaldt vatn. Desse skal ligge i ca 5 minutter.
2. Ha kremfløyte, heilmelk og sukker i en liten kjele. Varm opp under omrøring til litt under kokepunktet og sett til side.
3. Klem vatnet ut av gelatinplatene og rør dei inn i den varme fløyteblandinga.
4. Avkjøl nokon minutter før du har oppi melkesjokoladen. Rør til en jevn sjokoladeblanding.
5. Fordel i 4 porsjonsformer og sett i kjøleskapet i minst 4-5 timer. Du kan gjerne lage desserten dagen i forveien. Topp med friske bær/oppkutta frukt før servering😍
Nyt en nydelig og fløyelsmjuk dessert!

annonse

SJOKOLADE PANNA COTTA😍 Den perfekte desserten å servere på julafta eller i juleselskapet! Eventuelt til en anna festlig anledning når som helst på året😃 Heilt vanvittig god, og absolutt noke som vil falle i smak hos dei aller fleste. Klargjer gjerne en dag eller to i forveien!

Tid: 15 minutt tilberedning, 5 timer kjølig.

Sanity Image


Oppskrifta er laga i forbindelse med eit samarbeid med Rema 1000 som eg har delt på instagram og FB sida mi idag, så vil du ha film av oppskrifta, så finner du den der. Alle bildene i innlegget er også tatt av Sara Johannesen Meek♥︎

Sanity Image


Ingredienser, 4 porsjoner

3 dl kremfløyte

1 dl heilmelk

4 ss sukker

2 gelatinplater

200 g melkesjokolade, i ruter

Valgfri frukt/bær til topping


Framgangsmåte:

1. Legg gelatinplatene i kaldt vatn. Desse skal ligge i ca 5 minutter.

2. Ha kremfløyte, heilmelk og sukker i en liten kjele. Varm opp under omrøring til litt under kokepunktet og sett til side.

3. Klem vatnet ut av gelatinplatene og rør dei inn i den varme fløyteblandinga.

4. Avkjøl nokon minutter før du har oppi melkesjokoladen. Rør til en jevn sjokoladeblanding.

5. Fordel i 4 porsjonsformer og sett i kjøleskapet i minst 4-5 timer. Du kan gjerne lage desserten dagen i forveien. Topp med friske bær/oppkutta frukt før servering😍

Sanity Image


Nyt en nydelig og fløyelsmjuk dessert!

Annonse