Annonse
18. januar 2021
Fargerik quesedilla – middag på under 15 minutt!
Hei mandag!
Har du avokado og tortillalefser igjen etter helgetacoen kanskje? Eller kanskje du har lefser i frysaren? Det pleier alltid vi å ha, ettersom det aldri går ein heil pakke når vi først ete taco 🙂
I tilfelle så kan eg anbefale å lage QUESEDILLA som vekas kjøttfri middag! En super måte å bruke opp litt diverse rester på, og middagen er servert på under 15 minutter 🙂
Eg fylte quesedillaene med lettvint guacamole, spinat, bønner, oste-rester og dei grønnsakene eg hadde i kjøleskapet. Kombinasjonen blei kjempegod, men her kan du bruke det du liker og har tilgjengelig heime!
Til to personer brukte eg:
2 store, grove tortillalefser
1 avokado
1 boks kidneybønner
Paprika og rødløk
Raspa ost
Krydder (salt, pepper, chilikrydder og pizzakrydder)
→ Mos avokadoen med ein gaffel. Smak til med salt, pepper og chilikrydder…
Tips! Du kan sjølvsagt bruke litt finhakka kvitløk, chili, limesaft e.l også om du vi. Eg lagde en lettvint variant, men synes det var kjempegodt 🙂
→ Smør tortillalefsene med guacamolen…
→ Legg grønnsakene på eine halvdelen av tortillalefsene…
→ Ha over bønner…
→ Og avslutt med ost! Eg hadde også over litt pizzakrydder.
→ Klapp sammen…
→ Og steik på litt over middels varme på begge sider, til tortillalefsene er gylne og sprø.
Server varme med en frisk salat♥ Eg hadde resten av bønnene i salaten, mango, spisspaprika, ruccola og fetaost på toppen. Skikkelig godt blei det!
Og velger du å bruke vegansk ost i quesedillaen, så er den ikkje berre vegetarisk, men også vegansk 🙂
Håper du er frista til å prøve! Sunn, digg og fargerik middag på under 15 minutt, kva er det å ikkje like med det? 😀
Annonse
2 Kommentarer
Charlotte
19. januar 2021

Linda Stuhaug
19. januar 2021
SKRIV EN KOMMENTAR