Annonse
Frisk quinoasalat med halloumi
Hei!
Det er ny kjøttfri mandag og det blir faktisk den siste for i år. Desember blir en litt meir fri måned og det blir fokus på juleoppskrifter, så kjem eg heller sterkare tilbake med kjøttfri oppskrifter på nyåret!
Dagens oppskrift er en frisk quinoasalat med halloumi, mettande, næringsrik og veldig god. Passer like godt som en digg lunsj som enkel middag:
Du trenger, 2 personer
200 g halloumi
1 dl quinoa
1 hjertesalat
1 mango
1 granateple
1/2 rødløk
1/2 agurk
god balsamico
Slik gjer du:
1. Kok opp 2 dl vatn, skyll quinoaen godt under rennande vatn og kok i ca. 15 minutt. Avkjøl litt (hurtigavkjøl gjerne i frysaren).
2. Skjær halloumi i tynne skiver og steik i litt smør på begge sider til en gyllen farge.
3. Rens ut granateplekjernene, skjær hjertesalat, mango, rødløk og agurk i passelige biter. Bland sammen med quinoaen.
4. Legg opp quinoasalaten på en tallerken, ha over stekt halloumi og topp det heile med en god balsamino. Nyt!
Min balsamico er kjøpt på Olivenlunden 1830 og det er den beste balsamicoen eg har smakt! Fantastisk god og drøy i bruk, anbefales virkelig 🙂
Eg er veldig glad i halloumi og har fleire pakker liggande i kjøleskapet. Det blir som oftast til at eg lager en slags halloumisalat i ulike varianter, men har du gode tips til andre oppskrifter eller bruksområder med halloumi? Del gjerne, alltid kjekt å få litt inspirasjon tilbake fra dere 🙂
Annonse
4 Kommentarer
Marie
11. desember 2018

Linda Stuhaug
12. desember 2018
Mary Wiik
21. mars 2018

Linda Stuhaug
22. mars 2018
SKRIV EN KOMMENTAR