Annonse
23. november 2022
Grove, fylte og saftige horn på 35 minutt!
Grove, fylte og saftige horn som du lager på berre 35 minutter? Ja takk🤩
Dette er altså min deilige bakepulver-deig som verken trenger elting eller heving, og derfor går det såpass kjapt! Eg har fylt horna med pesto, diverse grønt til overs i kjøleskapet, spekeskinke og fetaost som var en nydelig kombinasjon, men du kan såklart fylle horna med akkurat det fyllet du ønsker.
I tillegg brukte eg litt raspa gulrot i deiga - ekstra grønt og ekstra saftige!
Ingredienser, 8 stk:
• 1 beger original kesam/rømme
• 2 små gulrøtter, raspa
• 1 ts salt
• 1 ss bakepulver
• 150 g sammalt speltmjøl/kveitemjøl
• 150 g sikta speltmjøl/kveitemjøl
-
Fyll (her bruker du det du ønsker!)
• 8 ts pesto
• Det du liker/har av grønnsaker - eg brukte vårløk og paprika
• 100 g spekeskinke
• 1 glass fetaost
Framgangsmåte:
1. Ha ingrediensane til deiga i en bolle. Rør og kna til du får en jevn deig.
2. Kjevle ut deiga til ein sirkel med mjøl på kjøkkenbenken.
3. Smør på pesto, ha over grønnsakene og fetaosten (unngå oljen!).
4. Rull sammen horna. Pensle gjerne med egg og strø over valmuefrø.
5. Steik på 200 grader, midt i ovnen på over-undervarme i ca 20 minutt, eller til horna er gylne. Avkjøl på rist.
Horna holder seg saftige noken dager og kan ellers frysast! Perfekt i matpakken, som turmat, lettvint middag eller luksus kveldsmat😍 Fine å fryse er dei også!
Annonse
14 Kommentarer
Grete
29. november 2022

Linda Stuhaug
30. november 2022
Henriette
15. februar 2024

Linda Stuhaug
16. februar 2024
Jan
24. november 2022

Linda Stuhaug
27. november 2022
Ann-Sofie
17. januar 2023

Linda Stuhaug
18. januar 2023
Nanna- Lill
28. november 2022

Linda Stuhaug
29. november 2022
Anne Gur
15. januar 2024

Linda Stuhaug
15. januar 2024
Gunvor
4. februar 2023

Linda Stuhaug
5. februar 2023
SKRIV EN KOMMENTAR