Linda Stuhaug

Annonse

Havrecups med peanøttsmør & sjokoladetopping

Havrecups med peanøttsmør & sjokoladetopping
Heisann! Då er vi i gang med ei ny veke, og ikkje minst nye oppskrifter. Idag har eg noko skikkelig godt å dele med dåkke: havrecups med peanøttsmør & sjokoladetopping. Desse passer både som sunnare snacks og som mellommåltid, på tur eller på jobben😍 → Superenkle å lage → Ferdige på 10-15 minutt → Kun 6 ingredienser
Du trenger, 12 stk: • 150 g peanøttsmør • 50 g kokosolje, smelta • 85 g valgfri, flytande søtning (honning, sukrinsirup, agavesirup etc) • 150 g havregryn - • 100 g mørk sjokolade (eg brukte 70% mørk) • 1 toppa ss kokosolje • maldonsalt PS! Bruk helst muffinsbrett. Eg har muffinsbrett i silikonform. Visst du ikkje har silikonform, bruk muffinspapir i muffinsbrettet så du klarer å vende dei ut. Om du ikkje har muffinsbrett kan du prøve å bruke papirmuffinsformer. Ellers kan du bruke en liten, ildfast form og heller dele opp i ruter etterpå.
Slik gjer du: 1. Ha peanøttsmør og flytande søtning i en skål/bolle. Smelt kokosolje og vend inn. Tilsett så havregryn og bland godt. 2. Bruk ei toppa ss og fordel massen i 12 muffinsformer, press den nedi med baksida av ei våt spiseskei. 3. Smelt sjokolade og kokosolje sammen og fordel over. 4. Topp gjerne med maldonsalt. Eg brukte og litt havregryn. 5. Sett til avkjøling i minst eit par timer i kjøleskap. Utover det kan desse stå i kjøleskapet i fleire veker i ein liten boks!
Prøv desse du og!

Heisann!

Då er vi i gang med ei ny veke, og ikkje minst nye oppskrifter. Idag har eg noko skikkelig godt å dele med dåkke: havrecups med peanøttsmør & sjokoladetopping. Desse passer både som sunnare snacks og som mellommåltid, på tur eller på jobben😍

→ Superenkle å lage
→ Ferdige på 10-15 minutt
→ Kun 6 ingredienser

Du trenger, 12 stk:
• 150 g peanøttsmør
• 50 g kokosolje, smelta
• 85 g valgfri, flytande søtning (honning, sukrinsirup, agavesirup etc)
• 150 g havregryn
-
• 100 g mørk sjokolade (eg brukte 70% mørk)
• 1 toppa ss kokosolje
• maldonsalt

PS! Bruk helst muffinsbrett. Eg har muffinsbrett i silikonform. Visst du ikkje har silikonform, bruk muffinspapir i muffinsbrettet så du klarer å vende dei ut. Om du ikkje har muffinsbrett kan du prøve å bruke papirmuffinsformer. Ellers kan du bruke en liten, ildfast form og heller dele opp i ruter etterpå.

Slik gjer du:
1. Ha peanøttsmør og flytande søtning i en skål/bolle. Smelt kokosolje og vend inn. Tilsett så havregryn og bland godt.
2. Bruk ei toppa ss og fordel massen i 12 muffinsformer, press den nedi med baksida av ei våt spiseskei.
3. Smelt sjokolade og kokosolje sammen og fordel over.
4. Topp gjerne med maldonsalt. Eg brukte og litt havregryn.
5. Sett til avkjøling i minst eit par timer i kjøleskap. Utover det kan desse stå i kjøleskapet i fleire veker i ein liten boks!

Prøv desse du og!

Annonse

10 Kommentarer

T

Tone Anita

6. oktober 2024

Dette ser skikkelig ut! Er helt hekta på snickersruter, men ser jeg må teste ut dette. 😁 Men kommer nok å lage i mindre biter. Tusen takk for at du fortsetter å inspirere med sunne og knall gode oppskrifter i alle varianter. 💖

Linda Stuhaug

7. oktober 2024

Håper dei smaker🥰 Veldig kjekt å inspirere!

M

M

10. april 2024

Kan man erstatte kokosolje med noe? Smør f.eks?

Linda Stuhaug

11. april 2024

Dessverre.

H

Hanne

13. oktober 2024

Kcal pr bit?

Linda Stuhaug

13. oktober 2024

Rekner ikkje på kalorier ;)

G

Gunn

13. april 2024

Utruleg gode! Neste gong trur eg at eg skal prøve dei i knekkformer, vart litt mykje i muffinstorleik😅

Linda Stuhaug

14. april 2024

Det er berre å lage dei mindre! Kjekt dei smakte🥰

A

Ann Elin

13. oktober 2024

Hvilken kokosbolle bruker du?:)

Linda Stuhaug

13. oktober 2024

Vanlig smaksnøytral :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg