Annonse
11. oktober 2024
Indisk kikertgryte på 15 minutter!
Indisk kikertgryte du lager på berre 15 minutt som passer like godt kvardag som helg!
En smakfull, næringsrik og enkel vegetarmiddag som passer for heile familien! Her kan du bruke akkurat det du ønsker av grønnsaker - berre hugs at harde grønnsaker trenger litt meir koketid😃
Du trenger, 3-4 personer:
2 kartonger kikerter (evt 1 kartong kikerter og en kartong linser)
2-3 ss tandoorikrydder (eg bruker fra Helios)
1-2 paprika, i strimler
1 brokkoli, i buketter
1 kartong kokosmelk (ikkje light)
2 dl fløyte (eller meir kokosmelk)
Smør eller olje til steiking
Slik gjer du:
1. Skyll kikertene i eit dørslag. Ha dei over i ei panne med smør/olje og 2 ss tandoorikrydder.
2. Steik noken minutter før du tilsetter grønnsaker, kokosmelk og fløyte.
3. Kok opp og la det småkoke i 5-10 minutt, til grønnsakene er møre. Smak til om du vil ha meir krydder.
4. Server med det du ønsker av tilbehør. Eg hadde ris og nanbrød!
TIPS! Restane smaker like godt - om ikkje bedre dagen etterpå😍
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR