Linda Stuhaug

Annonse

19. september 2022

Kjappe pestosnurrer - ferdig på 30 minutt!

Kjappe pestosnurrer - ferdig på 30 minutt!
Idag har eg en spennande oppskrift til dåkke: LYNKJAPPE PESTOSNURRER - som verken trenger elting eller heving😍 Desse lager du på under 30 minutt fra start til slutt, perfekt til både lunsj, turmat, tilbehør til suppe & salater eller til å ha i frysaren👌🏻
Ingredienser, 10-12 stk: • 1 beger original kesam eller rømme • 1 ts salt • 1 ss bakepulver • 150 g sikta speltmjøl • 150 g sammalt speltmjøl - • 2-3 ss grønn pesto • 1 pk fetaost blokk
Framgangsmåte: 1. Ha kesam, salt og bakepulver i en bolle. Rør det lett sammen før du tilsetter mjølet. Vend til en jevn deig, tilsett eventuelt litt ekstra mjøl om nødvendig. 2. Kjevle ut deiga med litt mjøl på kjøkkenbenken. Ha på pesto og smuldra Apetina på blokk. 3. Rull sammen og skjær opp i biter. Steik på 200 grader i ca 15-20 minutt, til dei er godt gylne. Avkjøl på rist.
Desse blei så saftige, smakfulle og gode! Eg skal teste dei i fleire varianter framover, men i mellomtida: prøv desse😋

Idag har eg en spennande oppskrift til dåkke: LYNKJAPPE PESTOSNURRER - som verken trenger elting eller heving😍

Desse lager du på under 30 minutt fra start til slutt, perfekt til både lunsj, turmat, tilbehør til suppe & salater eller til å ha i frysaren👌🏻

Ingredienser, 10-12 stk:
• 1 beger original kesam eller rømme
• 1 ts salt
• 1 ss bakepulver
• 150 g sikta speltmjøl
• 150 g sammalt speltmjøl
-
• 2-3 ss grønn pesto
• 1 pk fetaost blokk

Framgangsmåte:
1. Ha kesam, salt og bakepulver i en bolle. Rør det lett sammen før du tilsetter mjølet. Vend til en jevn deig, tilsett eventuelt litt ekstra mjøl om nødvendig.
2. Kjevle ut deiga med litt mjøl på kjøkkenbenken. Ha på pesto og smuldra Apetina på blokk.
3. Rull sammen og skjær opp i biter. Steik på 200 grader i ca 15-20 minutt, til dei er godt gylne. Avkjøl på rist.

Desse blei så saftige, smakfulle og gode! Eg skal teste dei i fleire varianter framover, men i mellomtida: prøv desse😋


Annonse

16 Kommentarer

M

Marianne

22. september 2022

Kan jeg bruke lett Creme fraîche istedenfor kesam/rømme? Jeg har en boks i kjøleskapet som snart går ut på dato.

Linda Stuhaug

22. september 2022

Absolutt😃

M

Marianne

24. november 2022

Er ikke så vant til å bruke pesto men disse var gode. Når disse med pesto kan fryses,da kan vel andre retter med pesto fryses. Hvis jeg blander pesto i pasta og har noe pølser,skinke etc i kan dette også fryses?….har hørt ulike ting vedr pesto.

Linda Stuhaug

27. november 2022

Å? Pesto kan fint frysast, ingen grunn til at det ikkje skal gå :)

M

Malene

21. september 2022

Disse ser utrolig gode ut! Jeg lagde en av alt-i-ett grytene dine i dag (som inneholder pesto), det ble igjen en akkurat passe mengde i glasset til å lage disse snurrene i morgen :)

Linda Stuhaug

22. september 2022

Perfekt! Håper dei smaker😍

M

Malene

9. oktober 2022

De ble knallgode! Jeg brukte fint hvetemel og sammalt hvetemel, og hadde i litt hakka sopp sammen med fetaosten. Knall lunsjmat! Vurderer å lage de med rød pesto neste gang :) Tror du det er mulig å bruke noe havremel i de, eller blir de for tunge da?

Linda Stuhaug

10. oktober 2022

Neida, kan gjerne bytte ut det grove mjølet med havremjøl om du ønsker det😁 Kjekt dei smakte!! :)

M

Marianne

24. september 2022

Kan de fryses?

Linda Stuhaug

24. september 2022

Absolutt😊

H

Hilde Saraksen

19. september 2022

Kan vi bruke mandelmel, sesammel eller kokosmel i stedet?

Linda Stuhaug

20. september 2022

Det trur eg ikkje blir noke suksess, dessverre😉 Men du må gjerne prøve.

M

Marianne

14. oktober 2022

Jeg lagde disse i dag💚 Tenkte å fryse noen og oppbevare resten i kjøleskapet.Kan de varmes litt i ovnen før de skal spises? Når jeg tar de ut fra fryseren,bør de tines i kjøleskap/romtemperatur, eller kan jeg putte de rett i ovnen? Hvor mange dager holder de seg i kjøleskapet? Sorry litt mange spørsmål,men jeg er veldig uerfaren når det gjelder alt rundt baking☺️

Linda Stuhaug

14. oktober 2022

Eg pleie å ta dei rett fra frysaren i mikroen eller ovnen. Men du kan og tine dei først visst du vil😊 Holde seg 3-4 dager i kjøleskapet! Kjekt dei smakte😍

E

Emilie

21. september 2022

Tror du det vil fungere med glutenfritt mel? Hvordan tror du det vil gå å bruke denne til å lage horn?

Linda Stuhaug

22. september 2022

Så lenge du bruker eit nøytralt, glutenfritt mjøl så ser eg ikkje noke grunn til at det ikkje går :) Funker fint til horn også!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg