Linda Stuhaug

Annonse

30. august 2023

Klassisk pizza med (ferdig) luftig, sprø og knallgod bunn

Klassisk pizza med (ferdig) luftig, sprø og knallgod bunn
Lysten på en skikkelig digg og skikkelig lettvint pizza til helga?😁 Denne har eg allerede delt eit par ganger på instagram, men eg veit at ikkje alle følger meg der, så eg deler gladelig her også!
I sommar var vi nemlig på camping, og fekk lyst på klassisk, heimelaga pizza til middag. På Rema 1000 fant vi ein ferdig pizzabunn som heitte "Pinsa", med ei kort og bra ingrediensliste uten titalls med e-stoffer og unødvendlige ingredienser (som ofte er i ferdig pizzabunn, vertfall dei ferske). Denne er like bra som om du skulle laga klassisk, heimelaga pizzabunn heime, og det beste? Den var knallgod!
Så: sjå etter «Pinsa» i kjøledisken på Rema 1000, det et en skikkelig god, ferdiglagd pizzabunn med kort ingrediensliste og ingen tullball! Perfekt å kjøpe om du vil ha en vanlig pizzabunn og ikkje gidder å lage sjølv😁
Vi har laga ulike varianter av fyll, men her er min favoritt: tomatbasert kjøttfyll. Det blir som heimelaga pizza vi hadde i barndommen♥︎ Til det brukte eg: 400 g kjøttdeig 2 løk og 2 fedd kvitløk 1 boks hakka tomater 2 ss tomatpuré Masse krydder Slik gjer du: Steik løken og kvitløken til den er blank, ha oppi kjøttdeig og steik ferdig. Deretter tilsetter du hakka tomater, tomatpuré og lar det småkoke til en fyldig kjøttsaus. Smak til med krydder. Her brukte eg blant anna salt, pepper, paprikakrydder, chili og tørka pizzakrydder🌿.Ha over pizzabunnane (kan gjerne forsteikast litt) og steik på 250 grader til osten er smelta og gyllen!
Prøv denne til helga du også!

Lysten på en skikkelig digg og skikkelig lettvint pizza til helga?😁 Denne har eg allerede delt eit par ganger på instagram, men eg veit at ikkje alle følger meg der, så eg deler gladelig her også!

I sommar var vi nemlig på camping, og fekk lyst på klassisk, heimelaga pizza til middag. På Rema 1000 fant vi ein ferdig pizzabunn som heitte "Pinsa", med ei kort og bra ingrediensliste uten titalls med e-stoffer og unødvendlige ingredienser (som ofte er i ferdig pizzabunn, vertfall dei ferske).

Denne er like bra som om du skulle laga klassisk, heimelaga pizzabunn heime, og det beste? Den var knallgod!

Så: sjå etter «Pinsa» i kjøledisken på Rema 1000, det et en skikkelig god, ferdiglagd pizzabunn med kort ingrediensliste og ingen tullball! Perfekt å kjøpe om du vil ha en vanlig pizzabunn og ikkje gidder å lage sjølv😁

Vi har laga ulike varianter av fyll, men her er min favoritt: tomatbasert kjøttfyll. Det blir som heimelaga pizza vi hadde i barndommen♥︎

Til det brukte eg:
400 g kjøttdeig
2 løk og 2 fedd kvitløk
1 boks hakka tomater
2 ss tomatpuré
Masse krydder

Slik gjer du:

Steik løken og kvitløken til den er blank, ha oppi kjøttdeig og steik ferdig. Deretter tilsetter du hakka tomater, tomatpuré og lar det småkoke til en fyldig kjøttsaus. Smak til med krydder. Her brukte eg blant anna salt, pepper, paprikakrydder, chili og tørka pizzakrydder🌿.Ha over pizzabunnane (kan gjerne forsteikast litt) og steik på 250 grader til osten er smelta og gyllen!

Prøv denne til helga du også!

Annonse

2 Kommentarer

A

Anne Guri Haukvik

7. september 2023

Hei, denne bunnen tilhører REMA 1000 sitt grillutvalg for sommeren og er ikke i salg lengre.

Linda Stuhaug

8. september 2023

Hei! Eg har hatt dialog med Rema og dette skal bli eit heilårsprodukt :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg