Annonse
2. mai 2017
Krema kylling med red curry
Heisann!
Da er veka i gang igjen, en ekstra fridag i går passa veldig fint 😉 Som student blir slike fridager som regel brukt til å komme ajour på skulen og det blei mange timer med studier, men det føles litt ekstra godt når veka er i gang igjen.
I en hektisk kvardag er sunne, raske og enkle middager alfa omega, og dagens oppskrift er en perfekt kvardagsmiddag. Du trenger ikkje så mange ingredienser, den er ferdig på 15-20 minutter, mengdene kan justeres til en person eller fleire, den er sunn, god og smakfull:
Krema kylling med red curry, 2 personer
400-500 g kyllingfilet
200 g sopp
400-500 ml kokosmelk
2 ss red curry paste (smak til)
salt og pepper
Tilbehør
frisk salat
ris, evt. potetbåter, potetmos eller lignande
Slik gjer du:
1. Steik kyllingfilet og sopp i biter. Tilsett en boks (vanlig) kokosmelk og red curry paste, smak til. La surre eit par minutter til alt er krema.
2. Kor fyldig sausen blir avhenger av kva kokosmelk du bruker. Er sausen litt tynn kan du tilsette litt maisennajevning for å fylde.
3. Server med kokt ris og en frisk salat. Eg har laga denne kyllingretten fleire ganger og servert med både potetbåter og potetmos istedenfor ris, som eg vertfall synes er masse bedre. Så lag gjerne potetbåter eller potetmos framfor ris 🙂
Varier gjerne med å tilsette andre/fleire grønnsaker med kylllingen og bytt ut frisk salat med bakte eller dampa grønnsaker du liker og har tilgjengelig 🙂
God (kvardags)middag!
Annonse
4 Kommentarer
Anne-Marit
12. mars 2019

Linda Stuhaug
13. mars 2019
Heid
23. april 2018

Linda Stuhaug
23. april 2018
SKRIV EN KOMMENTAR