Linda Stuhaug

Annonse

11. mai 2022

Mektig, enkel sjokolademousse

Mektig, enkel sjokolademousse
Oh la laa! Eg har laga en NY oppskrift på sjokolademousse som passer perfekt til mai, den store dessert- og kakemåneden♥︎ Sjokolademoussen er av dei litt mektigare varianten med både kremfløyte og mørk sjokkis, og den passer perfekt til mai’s festlige anledninger. Anbefalast😍
TIPS! Oppskrifta og brukast som kakefyll eller en slags glasur!
Du trenger, 4 porsjoner: • 2 dl kremfløyte • 1 dl melk • 100 g 70 % mørk sjokolade (eller heilt sukkerfri om du vil) • 2 ss kakao • 2 ss sukrin+ (eller 4 ss anna, valgfri søtning)
Framgangsmåte: 1. Ha melk, sjokolade, kakao og sukrin+ i en kjele. Varm opp på svak varme under omrøring til alt er smelta sammen. Avkjøl. 2. Visp fløyta til krem. Vend inn den avkjølte sjokoladeblandinga. 3. Hell over i porsjonsglass og sett i kjøleskapet i minst 2-3 timer, eller natta over. Den står seg fint noken dager i kjøleskapet også🥰
Topp med friske bær og gjerne litt ekstra sjokoladebiter🤩
Håper det frister!

Oh la laa! Eg har laga en NY oppskrift på sjokolademousse som passer perfekt til mai, den store dessert- og kakemåneden♥︎ Sjokolademoussen er av dei litt mektigare varianten med både kremfløyte og mørk sjokkis, og den passer perfekt til mai’s festlige anledninger. Anbefalast😍

TIPS! Oppskrifta og brukast som kakefyll eller en slags glasur!

Du trenger, 4 porsjoner:
• 2 dl kremfløyte
• 1 dl melk
• 100 g 70 % mørk sjokolade (eller heilt sukkerfri om du vil)
• 2 ss kakao
• 2 ss sukrin+ (eller 4 ss anna, valgfri søtning)

Framgangsmåte:
1. Ha melk, sjokolade, kakao og sukrin+ i en kjele. Varm opp på svak varme under omrøring til alt er smelta sammen. Avkjøl.
2. Visp fløyta til krem. Vend inn den avkjølte sjokoladeblandinga.
3. Hell over i porsjonsglass og sett i kjøleskapet i minst 2-3 timer, eller natta over. Den står seg fint noken dager i kjøleskapet også🥰

Topp med friske bær og gjerne litt ekstra sjokoladebiter🤩

Håper det frister!

Annonse

8 Kommentarer

K

Kai-Ling

14. mai 2022

Den lagde jeg idag med sukkerfri sjokolade. Enkel og kjempe god dessert.🤤 Elsk. ❤️ kommer til å lage den igjen.😁

Linda Stuhaug

15. mai 2022

Så kjekt å lese🥰

L

Lise

23. mai 2022

Kjempegod dessert - lite tidkrevende og enkel å lage. Takk for oppskrift 😘

Linda Stuhaug

25. mai 2022

Sant! Kjekt den smaker hos deg😁

M

Marita

3. mai 2023

Kan man lage og ha i stor bolle fremfor porsjonsglass? Skal lage denne til en konfirmajon 🥰

Linda Stuhaug

4. mai 2023

Absolutt😃

I

Ida

11. mai 2022

Nam, dette så utrolig godt ut❤️

Linda Stuhaug

11. mai 2022

Heilt nyyydelig!!😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg