Linda Stuhaug

Annonse

16. september 2025

Nydelig sjokolademousse - av 3 ingredienser på 2 minutter!

Nydelig sjokolademousse - av 3 ingredienser på 2 minutter!
Sunnare sjokolademousse som du lager av berre 3 ingredienser på 2 minutter🤩 Med en fløyemsmjuk, krema og nydelig konsistens!
Hovedingrediensen her er kokoskrem, som har en naturlig sødme og du trenger knapt noko ekstra søtning (prøv gjerne uten først og smak til). I kjøleskap får den en fantastisk god og fløyelsmjuk konsistens! Du får kjøpt kokoskrem på dei fleste dagligvarebutikker, eg bruker vanligvis Santa Maria eller Coop sitt merke🥥
Du trenger, 2-4 porsjoner:
• 1 kartong, 250 ml kokoskrem
• 1 ss valgfri søtning (anbefaler flytande eller pulverisert variant - som honning, lønnesirup, melis etc, og ikkje sukker som er kornete)
• 1-3 ss kakao (eg bruker råkakao, men vanlig original kakao fra butikken går også fint.)
Slik gjer du:
1. Ta ut kokoskremen med skei for å unngå væska i bunn. Rør inn søtning.
2. Sil oppi kakaoen for å unngå klumper. Rør inn og smak til om du vil ha meir kakao eller søtt.
3. Sett til avkjøling i kjøleskap. Den må stå eit par timer for å få riktig konsistens, men kan fint lagast fleire dager i forveien.
4. Server gjerne med frukt/bær og litt hakka, mørk sjokolade😍
Det var faktisk heilt utrulig godt med halvfryste bringebær, så det kan anbefalast👌🏻

Sunnare sjokolademousse som du lager av berre 3 ingredienser på 2 minutter🤩 Med en fløyemsmjuk, krema og nydelig konsistens!

Sanity Image

Hovedingrediensen her er kokoskrem, som har en naturlig sødme og du trenger knapt noko ekstra søtning (prøv gjerne uten først og smak til). I kjøleskap får den en fantastisk god og fløyelsmjuk konsistens! Du får kjøpt kokoskrem på dei fleste dagligvarebutikker, eg bruker vanligvis Santa Maria eller Coop sitt merke🥥

Sanity Image


Du trenger, 2-4 porsjoner:

• 1 kartong, 250 ml kokoskrem

• 1 ss valgfri søtning (anbefaler flytande eller pulverisert variant - som honning, lønnesirup, melis etc, og ikkje sukker som er kornete)

• 1-3 ss kakao (eg bruker råkakao, men vanlig original kakao fra butikken går også fint.)


Slik gjer du:

1. Ta ut kokoskremen med skei for å unngå væska i bunn. Rør inn søtning.

2. Sil oppi kakaoen for å unngå klumper. Rør inn og smak til om du vil ha meir kakao eller søtt.

3. Sett til avkjøling i kjøleskap. Den må stå eit par timer for å få riktig konsistens, men kan fint lagast fleire dager i forveien.

4. Server gjerne med frukt/bær og litt hakka, mørk sjokolade😍


Sanity Image

Det var faktisk heilt utrulig godt med halvfryste bringebær, så det kan anbefalast👌🏻

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR