Linda Stuhaug

Sukkerfri bounty

Sukkerfri bounty
God Lørdags formiddag! Er det fleire som skal bake idag? Forberede til påska kanskje?
Påskegodt er i fokus, og her er enda en oppskrift på sukkerfri godis som selfølgelig kan nytes kortid som helst på året, kvardag som helg. Eller kanskje den frister i juletida?
Ei veldig rask, enkel oppskrift med få ingredienser. Håper det frister –
Sukkerfri bounty 60 g kokoskrem* 30-45 g kokosmasse 2-3 ts, 10-15 g sukrinmelis 5 dråper stevia vanilje sukkerfri sjokolade
Framgangsmetode Veg opp alle ingrediensene utenom sukkerfri sjokolade i en bolle. Miks sammen til en jevn masse. Smak til med sukrinmelis. Eg fordelte kokosmassen i hjerteforma silikonformer, men du kan og bakepapirkle en liten firkanta form. Sett i fryseren en times tid så den får satt seg skikkelig. Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad og pynt bountyen slik som du ønsker. Sett kjølig til sjokoladen er stiva, og oppbevar i kjøleskap til servering.
Kokoskrem får du av en boks kokosmelk (ikkje light) som står kaldt. Da skiller den seg og danner en stiv kokoskrem på toppen.
Eg fikk 8 store bountyhjerter av oppskrifta, men det vil variere etter kva form og størrelse du ønsker å ha dei i – Hjerter, stjerner, firkanta, kuler, store, små, du bestemmer!
~ Sukkerfri ~ glutenfri ~ uten nøtter ~ uten egg ~ kan lages melkefri ved bruk av melkefri sjokolade ~
Ha en strålende Lørdag! Sender over ett stort helgesmil til dere alle sammen 🙂

God Lørdags formiddag!
Er det fleire som skal bake idag? Forberede til påska kanskje?

Påskegodt er i fokus, og her er enda en oppskrift på sukkerfri godis som selfølgelig kan nytes kortid som helst på året, kvardag som helg. Eller kanskje den frister i juletida?

Ei veldig rask, enkel oppskrift med få ingredienser. Håper det frister –

Sukkerfri bounty
60 g kokoskrem*
30-45 g kokosmasse
2-3 ts, 10-15 g sukrinmelis
5 dråper stevia vanilje
sukkerfri sjokolade

Framgangsmetode
Veg opp alle ingrediensene utenom sukkerfri sjokolade i en bolle. Miks sammen til en jevn masse. Smak til med sukrinmelis. Eg fordelte kokosmassen i hjerteforma silikonformer, men du kan og bakepapirkle en liten firkanta form. Sett i fryseren en times tid så den får satt seg skikkelig. Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad og pynt bountyen slik som du ønsker. Sett kjølig til sjokoladen er stiva, og oppbevar i kjøleskap til servering.

Kokoskrem får du av en boks kokosmelk (ikkje light) som står kaldt. Da skiller den seg og danner en stiv kokoskrem på toppen.

Eg fikk 8 store bountyhjerter av oppskrifta, men det vil variere etter kva form og størrelse du ønsker å ha dei i –
Hjerter, stjerner, firkanta, kuler, store, små, du bestemmer!

~ Sukkerfri ~ glutenfri ~ uten nøtter ~ uten egg ~ kan lages melkefri ved bruk av melkefri sjokolade ~

Ha en strålende Lørdag! Sender over ett stort helgesmil til dere alle sammen 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg