Linda Stuhaug

Peanøttsmør-cups med kun 5 ingredienser!

Peanøttsmør-cups med kun 5 ingredienser!
Heimelaga, nydelige peanøttsmør-cups… Eg seier berre: prøv! Du vil IKKJE angre visst du er glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade. Desse lager du virkelig på 1-2-3, og du kan fint finne alle ingredeinsane på dagligvarebutikken!
Du trenger, 8 store stk
  • 150 g crunchy peanøttsmør
  • 35 g kokosolje
  • 50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)
  • Peanøtter

  • 50 g valgfri, mørk sjokolade
  • 20 g crunchy peanøttsmør
  • 10 g kokosolje
  • Evt litt flaksalt
Framgangsmåte:
  1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle. Varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.
  2. Hell i muffinsformer, ha over peanøtter på heile overflata og trykk dei lett nedi massen med ei skei.
  3. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna.
  4. Smelt sammen sjokolade, kokosolje og peanøttsmør. Hell over lag 1 og topp med litt flaksalt.
  5. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Vri konfekten ut av muffinsformene og oppbevar i kjøleskap.
Noke å teste ut? Dei anbefalast vertfall virkelig!
God helg alle sammen♥

Heimelaga, nydelige peanøttsmør-cups… Eg seier berre: prøv! Du vil IKKJE angre visst du er glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade. Desse lager du virkelig på 1-2-3, og du kan fint finne alle ingredeinsane på dagligvarebutikken!

Du trenger, 8 store stk

  • 150 g crunchy peanøttsmør

  • 35 g kokosolje

  • 50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)

  • Peanøtter

  • 50 g valgfri, mørk sjokolade

  • 20 g crunchy peanøttsmør

  • 10 g kokosolje

  • Evt litt flaksalt


Framgangsmåte:

  1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en bolle. Varm opp til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.

  2. Hell i muffinsformer, ha over peanøtter på heile overflata og trykk dei lett nedi massen med ei skei.

  3. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna.

  4. Smelt sammen sjokolade, kokosolje og peanøttsmør. Hell over lag 1 og topp med litt flaksalt.

  5. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Vri konfekten ut av muffinsformene og oppbevar i kjøleskap.

Noke å teste ut? Dei anbefalast vertfall virkelig!

God helg alle sammen♥

Annonse

8 Kommentarer

A

A

2. november 2021

Hei! Har du forslag til hva jeg kan erstatte kokosoljen med?

Linda Stuhaug

2. november 2021

Nei dessverre. Det er mulig at det går med smør, men kokosolje har andre egenskaper enn smør, så kan ikkje vite det sikkert 🙂 Kokosolje får du dog til en rimelig pris på alle dagligvarebutikker!

H

Hanne

11. juni 2022

Kcal?

Linda Stuhaug

11. juni 2022

Det må du rekne på sjølv :)

K

Kari-Anne

6. juni 2022

Hvilket peanut smør og sjokolade brukte du i oppskriften??

Linda Stuhaug

7. juni 2022

Green choice sitt peanøttsmør og Freia 70% sjokolade :)

K

Karoline

13. juni 2022

Kan disse fryses?

Linda Stuhaug

14. juni 2022

Kan det, men det er ikkje så mykje poeng i. Står seg like lenge i kjøleskapet :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg