Linda Stuhaug

Annonse

21. november 2024

Peanøttsmør-cups med kun 5 ingredienser!

Peanøttsmør-cups med kun 5 ingredienser!
Makan desse er gode altså🤤 Eg seier berre: prøv, du vil IKKJE angre visst du er glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade!
5 ingredienser, alle fra matvarebutikken, enkle å lage og like gode som sunnare snacks eller mellommåltid:
Du trenger, 8 store stk
150 g peanøttsmør (crunchy er best!)
35 g kokosolje
50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)
Peanøtter –
50 g valgfri, mørk sjokolade
20 g peanøttsmør
10 g kokosolje (eller 10 g ekstra peanøttsmør)
Evt litt flaksalt
Framgangsmåte:
1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en skål eller bolle. Varm litt til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.
2. Hell i muffinsformer, ha over peanøtter på heile overflata og trykk dei lett nedi massen med ei skei.
3. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna.
4. Smelt sammen sjokolade, kokosolje og peanøttsmør. Hell over lag 1 og topp med litt flaksalt.
5. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Vri konfekten ut av muffinsformene og oppbevar i kjøleskap.
Noke å teste ut? Dei anbefalast vertfall virkelig vertfall!
(Innlegget først publisert 29.10.2021)

Makan desse er gode altså🤤 Eg seier berre: prøv, du vil IKKJE angre visst du er glad i kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade!

5 ingredienser, alle fra matvarebutikken, enkle å lage og like gode som sunnare snacks eller mellommåltid:

Du trenger, 8 store stk

150 g peanøttsmør (crunchy er best!)

35 g kokosolje

50 g sukrinsirup (evt anna valgfri søtning – honning, sukker, sukrin gold etc)

Peanøtter

50 g valgfri, mørk sjokolade

20 g peanøttsmør

10 g kokosolje (eller 10 g ekstra peanøttsmør)

Evt litt flaksalt

Framgangsmåte:

1. Ha peanøttsmør, kokosolje og søtning i en skål eller bolle. Varm litt til det er godt blanda og flytande i mikroen. Du kan og bruke en kjele.

2. Hell i muffinsformer, ha over peanøtter på heile overflata og trykk dei lett nedi massen med ei skei.

3. Sett i kjøleskapet eller frysaren til det er avkjølt og stivna.

4. Smelt sammen sjokolade, kokosolje og peanøttsmør. Hell over lag 1 og topp med litt flaksalt.

5. Sett tilbake i kjøleskap eller fryser til sjokoladen er stivna. Vri konfekten ut av muffinsformene og oppbevar i kjøleskap.

Noke å teste ut? Dei anbefalast vertfall virkelig vertfall!

(Innlegget først publisert 29.10.2021)

Annonse

8 Kommentarer

K

Kristine Wallevik

16. mars 2025

Bruker du salte peanøtter?

Linda Stuhaug

17. mars 2025

Til topping? Ja :)

L

Lill

19. januar 2025

Hei er disse ett sunt alternativ å bedre enn å kjøpe ferdige mellombarer i butikk ?

Linda Stuhaug

20. januar 2025

Absolutt :)

S

Silje

6. desember 2024

Kan jeg lage disse i mindre former? Konfekt-former?

Linda Stuhaug

13. desember 2024

Jaja sjølvsagt😊

R

Rebecca

18. januar 2025

Kan disse fryses?

Linda Stuhaug

19. januar 2025

Det kan dei nok, men dei står seg i månedsvis i kjøleskapet :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg