Annonse
24. september 2024
Proteincones med eple & kanel
Dette er ei oppskrift som har fulgt meg i årevis og en stor favoritt hos både meg og mange av mine lesere og følgere! Grove, næringsrike, saftige og gode proteinscones med eple & kanel - både med og uten noke ekstra pålegg🤩
Til 8 biter trenger du:
• 250 g cottage cheese
• 2 egg
• 2 ts bakepulver
• 2 ts kanel
• 4 ss valgfri søtning
• 1 stort eple, raspa
• 150 g havregryn
• 100 g sikta speltmjøl/kveitemjøl (evt havremjøl eller glutenfritt mjøl)
Slik gjer du:
1. Mos cottage cheese og egg klumpfritt med stavmikser.
2. Ha oppi bakepulver, kanel, søtning, eple og havregryn og bland godt.
3. La røra gjerne svelle i 5-10 minutt før du vender inn det sikta mjølet.
4. Klapp deiga ut som en scones på eit steikebrett med bakepapir. Del opp i 8 biter med eit pizzahjul.
5. Pensle med egg og ha over litt hakka nøtter om ønskelig.
6. Steik på 180 grader, over-undervarme i 20-25 minutt.
Avkjøl på rist og nyt til frukost, lunsj, turmat, til kaffekoppen eller kveldskos😍
Annonse
2 Kommentarer
Elisabeth
25. september 2024

Linda Stuhaug
25. september 2024
SKRIV EN KOMMENTAR