Linda Stuhaug

Proteinrik nøtte- sjokoladekonfekt

Proteinrik nøtte- sjokoladekonfekt
Hei og god lørdag!
Idag har eg noken søte og salte konfektbiter til dere, fulle av protein og sunt fett. Desse kan nytes som mellommåltid, snacks, før/etter trening eller når man er fysen på noko godt. Enda bedre er det at dei tar kun noken minutter å lage til! Sukkerfri, glutenfri og kan fint lages melkefri –
Innlegget inneholder annonselenker.
Nøtte-sjokoladebiter 50 g peanøttmel 20 g proteinpulver sjokolade, kan sløyfes 10-20 g kakao 20-30 g sukrinmelis 20 g artisana mandelsmør, eller anna nøttesmør som peanøttsmør En god klype salt 2-3 ss vatn
Bland sammen dei tørre ingrediensane, deretter mandelsmør og vatn. Bruk gjerne en miksmaster for å blande godt, men kjenn etter "deiga" med hendene. Den skal vere slik at du akkurat kan forme den mellom fingrane. Smak til.
Trill til ei lang pølse, del opp i biter og pynt gjerne opp med nøttetopping og hakkede nøtter for ekstra crunch. Nøttesausen på toppen er enkelt og greit peanøttmel blanda med sukrinmelis og vatn til passe konsistens fordelt over.
Sett bitene kjølig så deiga får satt seg skikkelig ca. 1 time kjøleskap eller 20-30 minutter frys. Oppbevar i kjøleskap om ikkje alle blir spist med en gang 🙂
I denne oppskrifta har eg brukt proteinpulver, som svært sjelden finner sted i oppskriftene mine lengre. Det kan fint sløyfes for dei som ikkje har det. Eg brukt troponin som har en mild melkesjokoladesmak, den får du i både 1 kg HER og 3 kg HER.
Nanox varcil er også eit merke eg har heime, som har en rik og fyldig belgisk sjokoladesmak. Den får du i 900 g HER og 2 kg HER.
Begge to er å få i fleire smaker, vanilje, jordbær og cappuchino.
Til slutt: det er helgetilbud på alt fra Under Armour hos x-life i helga, heile utvalget ser du HER!
Du finner blant anna desse lekre treningskledene:
God lørdag alle sammen!

Hei og god lørdag!

Idag har eg noken søte og salte konfektbiter til dere, fulle av protein og sunt fett. Desse kan nytes som mellommåltid, snacks, før/etter trening eller når man er fysen på noko godt. Enda bedre er det at dei tar kun noken minutter å lage til! Sukkerfri, glutenfri og kan fint lages melkefri –


Innlegget inneholder annonselenker.

Nøtte-sjokoladebiter
50 g peanøttmel
20 g proteinpulver sjokolade, kan sløyfes
10-20 g kakao
20-30 g sukrinmelis
20 g artisana mandelsmør, eller anna nøttesmør som peanøttsmør
En god klype salt
2-3 ss vatn

Bland sammen dei tørre ingrediensane, deretter mandelsmør og vatn. Bruk gjerne en miksmaster for å blande godt, men kjenn etter "deiga" med hendene. Den skal vere slik at du akkurat kan forme den mellom fingrane. Smak til.

Trill til ei lang pølse, del opp i biter og pynt gjerne opp med nøttetopping og hakkede nøtter for ekstra crunch. Nøttesausen på toppen er enkelt og greit peanøttmel blanda med sukrinmelis og vatn til passe konsistens fordelt over.

Sett bitene kjølig så deiga får satt seg skikkelig ca. 1 time kjøleskap eller 20-30 minutter frys. Oppbevar i kjøleskap om ikkje alle blir spist med en gang 🙂

I denne oppskrifta har eg brukt proteinpulver, som svært sjelden finner sted i oppskriftene mine lengre. Det kan fint sløyfes for dei som ikkje har det. Eg brukt troponin som har en mild melkesjokoladesmak, den får du i både 1 kg HER og 3 kg HER.

Nanox varcil er også eit merke eg har heime, som har en rik og fyldig belgisk sjokoladesmak. Den får du i 900 g HER og 2 kg HER.

Begge to er å få i fleire smaker, vanilje, jordbær og cappuchino.

Til slutt: det er helgetilbud på alt fra Under Armour hos x-life i helga, heile utvalget ser du HER!

Du finner blant anna desse lekre treningskledene:

God lørdag alle sammen!


SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg