Annonse
8. mai 2017
Pytt i panne med bønner
God mandag!
Klare for ei ny veke? Eg har hatt ei fantastisk helg heime og reiser ikkje tilbake til Oslo før i kveld, så eg utvider «helga» littegrande 😉 Men klar for ei ny veke er eg, og eg starter som alltid mandagen med å dele en kjøttfri rett med dere!
Pytt i panne er genial restemat, det var slik denne middagen blei til. Eg hadde diverse grønnsaker i kjøleskapsskuffen som måtte bli spist opp, så fant eg ut at eg skulle lage pytt i panne med bønner. Superrask, enkel og veldig god middag der man rett og slett bruker det man sjølv har i kjøleskapet. Her er dei ingrediensene eg brukte:
Pytt i panne med bønner, 1 person
2 kokte poteter
1 gulrot
1 spisspaprika
1/3 aubergine
1/3 squash
3 never spinet
1 boks/kartong kidneybønner
smør til steiking
Slik gjer du:
Kutt grønnsakene i mindre biter og steik til dei begynner å bli ferdige, tilsett poteter i biter og skylte bønner og vend rundt til alt er gjennomvarmt. Server!
Steik gjerne eit egg eller to som tilbehør om du ønsker det. Eg synes det var nok mat som det var 🙂
Tips og alternativer
Som nevnt: bruk akkurat dei grønnsakene du liker og harb tilgjengelig! Alt passer når mn lager pytt i panne.
Kidneyønner kan sjølvsagt byttes med andre typer bønner, kikerter, linser eller andre vegetarkilder for en kjøttfri rett.
PS! Steik i olje så blir retten også vegansk 🙂
Fargerikt, mettande, sunt og veldig godt! Perfekt middag om man bur aleine, men like rask og enkel å lage til fleire 🙂
Velbekomme♥
Annonse
2 Kommentarer
Victoria
28. april 2019

Linda Stuhaug
28. april 2019
SKRIV EN KOMMENTAR