Linda Stuhaug

Annonse

1. februar 2022

Red curry krema fiskepanne

Red curry krema fiskepanne
Dette er SÅ godt! Red curry paste i krema fiskeretter er alltid en god ide spørr du meg 😀 Ein lettvint, fargerik og skikkelig god kvardagsmiddag som du lager på maks 20 minutt♥
PS! Ha og i bakhode at du ikkje må følge oppskrifta slavisk; bruk det du liker av fisk/skalldyr og det du har tilgjengelig av grønnsaker heime!
Du trenger, ca. 4 personer: 6 gulerøtter 2 paprika 1 bunt vårløk 500 g ørret (evt laks, torsk eller anna fisk) 300 g creme fraiche (lett eller vanlig) 1 fiskebuljong 1-2 ss red curry paste Valgfritt tilbehør
Framgangsmåte:
  1. Ha gulrot i skiver og paprika i terninger i ei steikepanne.
  2. Tilsett litt vatn og la det «småkoke» i panna til gulerøttene begynner å bli møre. Fyll på med vatn underveis om nødvendig.
  3. Tilsett creme fraiche, buljongterning, 2 dl vatn og 1 ss red curry paste. Kok opp og smak til om du vil ha meir curry paste.
  4. Ha så oppi ørret/laks i terninger og grovhakka vårløk. La gryta småkoke i noken minutt, til fisken er ferdig.
  5. Server med det tilbehøret du ønsker🤍 Ris, quinoa, bulgur, kokt potet – her passer det meste. Nyt!
Fortsatt god veke til dåkke 🙂

Dette er SÅ godt! Red curry paste i krema fiskeretter er alltid en god ide spørr du meg 😀 Ein lettvint, fargerik og skikkelig god kvardagsmiddag som du lager på maks 20 minutt♥

PS! Ha og i bakhode at du ikkje må følge oppskrifta slavisk; bruk det du liker av fisk/skalldyr og det du har tilgjengelig av grønnsaker heime!

Du trenger, ca. 4 personer:
6 gulerøtter
2 paprika
1 bunt vårløk
500 g ørret (evt laks, torsk eller anna fisk)
300 g creme fraiche (lett eller vanlig)
1 fiskebuljong
1-2 ss red curry paste
Valgfritt tilbehør

Framgangsmåte:

  1. Ha gulrot i skiver og paprika i terninger i ei steikepanne.

  2. Tilsett litt vatn og la det «småkoke» i panna til gulerøttene begynner å bli møre. Fyll på med vatn underveis om nødvendig.

  3. Tilsett creme fraiche, buljongterning, 2 dl vatn og 1 ss red curry paste. Kok opp og smak til om du vil ha meir curry paste.

  4. Ha så oppi ørret/laks i terninger og grovhakka vårløk. La gryta småkoke i noken minutt, til fisken er ferdig.

  5. Server med det tilbehøret du ønsker🤍 Ris, quinoa, bulgur, kokt potet – her passer det meste. Nyt!

Fortsatt god veke til dåkke 🙂

Annonse

15 Kommentarer

M

Malin

6. februar 2022

Kan eg bytte creme fraiche med kokosmelk eller gryr?

Linda Stuhaug

6. februar 2022

Ja 😀

U

Unni Føinum

12. mars 2022

Det går kjempegodt å bytte ut creme fraîche med kokosmelk - fikk servert nettopp det hos vår svigerdatter, og det smakte nydelig 👍😋

Linda Stuhaug

13. mars 2022

Absolutt :)

K

KasinoNorge

2. februar 2022

Mmmmm kjempegodt! Det skal jeg prøve?

Linda Stuhaug

3. februar 2022

Så bra 🙂

C

Camilla

15. november 2023

Denne oppskriften var utrolig god! Godt du deler en litt annen måte å spise fisk på:) denne middagen skal snart lages igjen!!:)

Linda Stuhaug

16. november 2023

Så kjekt å lese, Camilla😃

M

Maikl

1. juli 2022

Now the fashion has such a thing, many are baked in a casino online, some on smartphones, some on computers. Now you can play for free, especially, especially, if you are a newcomer in a casino, it is better not to immediately start delivering money. Regarding the choice of casinos, they are advised to choose from the list the best casinos in Norway where there are all games and free too.

K

Knut

6. mai 2022

Hei! Det ser godt ut. Men ikke noe salt og pepper?

Linda Stuhaug

7. mai 2022

Berre å bruke om du vil😊

L

Lotta

4. januar 2024

Denne skal prøves til middagsbesøket idag!👌😊

Linda Stuhaug

4. januar 2024

Så hyggelig😍

Y

Yliya Rudenko

2. juli 2022

Dette er virkelig ikke tung og veldig smakfull rett! Fisk er generelt et fantastisk produkt, raskt å tilberede med fantastisk smak!

Linda Stuhaug

4. juli 2022

Sant🤩

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg