Annonse
1. februar 2022
Red curry krema fiskepanne
- Ha gulrot i skiver og paprika i terninger i ei steikepanne.
- Tilsett litt vatn og la det «småkoke» i panna til gulerøttene begynner å bli møre. Fyll på med vatn underveis om nødvendig.
- Tilsett creme fraiche, buljongterning, 2 dl vatn og 1 ss red curry paste. Kok opp og smak til om du vil ha meir curry paste.
- Ha så oppi ørret/laks i terninger og grovhakka vårløk. La gryta småkoke i noken minutt, til fisken er ferdig.
- Server med det tilbehøret du ønsker🤍 Ris, quinoa, bulgur, kokt potet – her passer det meste. Nyt!
Dette er SÅ godt! Red curry paste i krema fiskeretter er alltid en god ide spørr du meg 😀 Ein lettvint, fargerik og skikkelig god kvardagsmiddag som du lager på maks 20 minutt♥
PS! Ha og i bakhode at du ikkje må følge oppskrifta slavisk; bruk det du liker av fisk/skalldyr og det du har tilgjengelig av grønnsaker heime!
Du trenger, ca. 4 personer:
6 gulerøtter
2 paprika
1 bunt vårløk
500 g ørret (evt laks, torsk eller anna fisk)
300 g creme fraiche (lett eller vanlig)
1 fiskebuljong
1-2 ss red curry paste
Valgfritt tilbehør
Framgangsmåte:
Ha gulrot i skiver og paprika i terninger i ei steikepanne.
Tilsett litt vatn og la det «småkoke» i panna til gulerøttene begynner å bli møre. Fyll på med vatn underveis om nødvendig.
Tilsett creme fraiche, buljongterning, 2 dl vatn og 1 ss red curry paste. Kok opp og smak til om du vil ha meir curry paste.
Ha så oppi ørret/laks i terninger og grovhakka vårløk. La gryta småkoke i noken minutt, til fisken er ferdig.
Server med det tilbehøret du ønsker🤍 Ris, quinoa, bulgur, kokt potet – her passer det meste. Nyt!
Fortsatt god veke til dåkke 🙂
Annonse
15 Kommentarer
Malin
6. februar 2022

Linda Stuhaug
6. februar 2022
Unni Føinum
12. mars 2022

Linda Stuhaug
13. mars 2022
KasinoNorge
2. februar 2022

Linda Stuhaug
3. februar 2022
Camilla
15. november 2023

Linda Stuhaug
16. november 2023
Maikl
1. juli 2022
Knut
6. mai 2022

Linda Stuhaug
7. mai 2022
Lotta
4. januar 2024

Linda Stuhaug
4. januar 2024
Yliya Rudenko
2. juli 2022

Linda Stuhaug
4. juli 2022
SKRIV EN KOMMENTAR