Annonse
16. september 2022
Saftige havrelapper med eple
God fredag!
No er det virkelig sesong for dei norske eplene, og dei er jo virkelig nydelige i snacke i seg sjølv, men også nydelige å bruke i oppskrifter♥︎ Idag får dåkke en oppskrift på havrelapper med raspa eple i, skikkelig saftige og gode på smak! Perfekt til frukost, lunsj eller kveldsmat no i høst😍
Havrelapper med eple, 1 porsjon:
• 1 stort egg
• 50 g havremjøl
• 80 g kesam original
• 1 lite eller 1/2 stort eple, raspa
• 1/2 ts kanel
• 1-2 ss sukrin+/sukrin gold/honning
• eit dryss kardemomme
Slik gjer du:
Rør sammen ingrediensene og la røra svelle i minst 5 minutt. Juster med litt væske om nødvendig, men røra skal vere fyldig.
Steik på middels varme til en gyllen farge. Server varme, lune eller kalde, gjerne med gresk yoghurt og litt honning eller anna topping du foretrekker :)
Prøv desse i helga!
God fredag alle sammen😍
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR