Linda Stuhaug

Annonse

Slik lager du heimelaga coco crunch-kuler!

Slik lager du heimelaga coco crunch-kuler!
Oh my, dissa blei gode! Coco crunch kuler har sikkert mange av dåkke smakt allerede - og dei er utrulig enkle å lage sjølv! Eg har en oppskrift fra før i arkivet fra 2017, men denne oppskrifta i dagens innlegg er langt bedre! Bruk nokon forsøk på å perfeksjonere denne oppskrifta her😃
Supre som sunnare snacks, enten til kos eller på tur!
Du trenger, ca 20 store kuler: • 150 g havregryn • 3 ss kakao (eg bruker råkakao) - ca 30 g • 50 g spira bokhvete (fåes på helsekost) • 1 ts pulverkaffe (pulverisert variant) • 1 ts vaniljepulver • 1/2 ts maldonsalt • 125 g valgfri, flytande søtning (honning, sukrinsirup, agavesirup etc) • 100 g nøytral kokosolje (skal ikkje smelte) • Kokosmasse til rulling Slik gjer du: Grovmal havregryn i en blender/foodprosessor eller med stavmikser. Ha alle ingrediensane i en bolle og kna godt sammen. Form til kuler og trill i kokos om ønskelig. Sett kjølig så kulene får sette seg skikkelig. Oppbevar i en boks i kjøleskapet eller romtemperert - alt etter kva du liker best. Dei blir naturligvis litt mjukare i romtemperatur🤗
Noke å lage i helga kanskje?🤩

Oh my, dissa blei gode!

Coco crunch kuler har sikkert mange av dåkke smakt allerede - og dei er utrulig enkle å lage sjølv! Eg har en oppskrift fra før i arkivet fra 2017, men denne oppskrifta i dagens innlegg er langt bedre! Bruk nokon forsøk på å perfeksjonere denne oppskrifta her😃

Supre som sunnare snacks, enten til kos eller på tur!

Du trenger, ca 20 store kuler:
• 150 g havregryn
• 3 ss kakao (eg bruker råkakao) - ca 30 g
• 50 g spira bokhvete (fåes på helsekost)
• 1 ts pulverkaffe (pulverisert variant)
• 1 ts vaniljepulver
• 1/2 ts maldonsalt
• 125 g valgfri, flytande søtning (honning, sukrinsirup, agavesirup etc)
• 100 g nøytral kokosolje (skal ikkje smelte)
• Kokosmasse til rulling

Slik gjer du:
Grovmal havregryn i en blender/foodprosessor eller med stavmikser. Ha alle ingrediensane i en bolle og kna godt sammen. Form til kuler og trill i kokos om ønskelig. Sett kjølig så kulene får sette seg skikkelig.

Oppbevar i en boks i kjøleskapet eller romtemperert - alt etter kva du liker best. Dei blir naturligvis litt mjukare i romtemperatur🤗

Noke å lage i helga kanskje?🤩

Annonse

10 Kommentarer

T

Trine

5. mai 2025

Denne oppskriften er himmelsk! Skal straks føde å tenkte å lage en stor porsjon, for å ha litt sunnere snacks til etter fødselen. Er det mulig å fryse de ned, for å så tine de opp etterhvert? Eller holder de seg lenge i kjølekapet?

Linda Stuhaug

5. mai 2025

Sant dei er!! Dese kulene holder seg i månedsvis i kjøleskap, så eg hadde personlig ikkje fryst dei🥰

K

Karina

8. november 2024

Ser veldig gode ut 🤩 Går det å lage dem uten spira bokhvete?

Linda Stuhaug

9. november 2024

Det går sjølvsagt an, men det er den spira bokhveten som gjer dei så crunchy og gode🥰

G

Gina

17. november 2024

Hei. Hva kan en bruke istedenfor spira bokhvete når en ikke har dette hjemme og ønskerå lage disse..?

Linda Stuhaug

19. november 2024

Bokhvete gir en unik crunch som ingen andre ingredienser gir. Du kan bruke vanlig heil bokhvete, evt nøtter, men det blir ikkje heilt det samme :)

M

Malin

27. februar 2025

Jeg lagde disse med steel cut fra Den Sorte Havre da jeg ikke hadde bokhvete, det funket også veldig bra ☺️

Linda Stuhaug

28. februar 2025

Så bra🤩

F

Frida

18. mars 2025

Hvor lenge er holdbarheten?

Linda Stuhaug

19. mars 2025

Månedsvis😊

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg