Annonse
14. februar 2022
Sprø, digg lompetoast i vaffeljern!
Sprø lompetoast i vaffeljern – den aller beste måten å lage lompetoast på
I forrige veke delte eg på instastory at eg lagde meg lompetoast i vaffeljern til lunsj, og til min store overraskelse var det maaange som ikkje har fått med seg dette tipset enda! Derfor er det på sin rette plass å gi lompetoast i vaffeljern litt oppmerksomhet igjen – gode tips kan ikkje delast ofte nok
→ Når du lager lompetoast i vaffeljern (og steiker den lenge nok) så blir den skikkelig sprø og god!
→ Det er en perfekt måte å bruke tørre lomper på!
→ Lompetoasten kan lagast med akkurat det fyllet du vil! Min enkle favoritt er pesto, skinke/spekeskinke, ost, litt krydder (eg elska Dolly-krydder, hehe) og eventuelt noke grønnsaker, men her er det berre fantasien som setter grenser!
→ Eg synes lompetoasten er like god kald som varm, og har det ofte med som turmat eller i matpakken.
→ Ellers er det en perfekt frukost, lunsj, kveldsmat eller som tilbehør til for eksempel suppemiddagen.
→ Bruk akkurat dei lompene du vil. Speltlomper, potetlomper, heimelaga lomper… du kan sjølvsagt bruke lefser og Oppskrifta mi på heimelaga lomper finner du her!
Bildene taler vell for seg, men enkelt og greit:
1. Bruk så mange lomper du vil, ha pålegget på heile/halve lompa
2. Klapp over ei ny lompe/andre halvdelen av lompa
3. Steik i vei
Server sjølvsagt med litt grønnsaker som tilbehør♥
Eg har det ofte med i matpakken/som turmat, dei holde seg stort sett sprø nokon timer i matboksen
Fekk du lyst å prøve? Eller kanskje du allerede har testa? Eg trur dette blir min nye lunsjdille framover, og ikkje minst min faste vinter-turmat som alle andre år på randonee og langrenn! Del gjerne din favoritt påleggskombinasjon i kommentarfeltet, så kan eg teste litt nye varianter
Annonse
8 Kommentarer
Lise
28. februar 2022

Linda Stuhaug
1. mars 2022
Lise
1. mars 2022

Linda Stuhaug
2. mars 2022
Lise
9. mars 2022

Linda Stuhaug
10. mars 2022
Silje
7. mars 2022

Linda Stuhaug
8. mars 2022
SKRIV EN KOMMENTAR