Linda Stuhaug

21. september 2021

Sukkerfri mini-smuldrepai med plommer

Sukkerfri mini-smuldrepai med plommer
Lyst å lage noke søtt, sunt og godt med sesongens plommer? Då er mini-smuldrepai midt i blinken! Fantastisk godt med dei møre, søte plommene i bunn, crunchy smuldretopping og ein klatt med kald vaniljekesam (ellers is!) 🙂 Denne desserten trenger berre 5-10 minutt forberedelser før ovnen og du lager den med få ingredienser. Anbefalast!
Sukkerfri minismuldrepai med plommer, 4 porsjoner • 15 plommer • 2 ss sukrin gold (eller anna søtning) – • 30 g romtemperert smør • 30 g havregryn • 30 g grovhakka valnøtter • 30 g sukrin gold (eller anna søtning)
Framgangsmåte: Del plommene i mindre biter og ta ut steinen. Ha i 4 porsjonsformer og strø over 1/2 ss sukrin gold over plommene.
Kna deretter sammen smør, havregryn, valnøtter og sukrin gold med hendene til en smuldremasse, og fordel over plommene.
Steik på 175 grader i 30-35 minutter. Avkjøl litt og server, gjerne med ein klatt vaniljekesam!
Håper det frister 🙂

Lyst å lage noke søtt, sunt og godt med sesongens plommer? Då er mini-smuldrepai midt i blinken! Fantastisk godt med dei møre, søte plommene i bunn, crunchy smuldretopping og ein klatt med kald vaniljekesam (ellers is!) 🙂 Denne desserten trenger berre 5-10 minutt forberedelser før ovnen og du lager den med få ingredienser. Anbefalast!

Sukkerfri minismuldrepai med plommer, 4 porsjoner
• 15 plommer
• 2 ss sukrin gold (eller anna søtning)

• 30 g romtemperert smør
• 30 g havregryn
• 30 g grovhakka valnøtter
• 30 g sukrin gold (eller anna søtning)

Framgangsmåte:
Del plommene i mindre biter og ta ut steinen. Ha i 4 porsjonsformer og strø over 1/2 ss sukrin gold over plommene.

Kna deretter sammen smør, havregryn, valnøtter og sukrin gold med hendene til en smuldremasse, og fordel over plommene.

Steik på 175 grader i 30-35 minutter. Avkjøl litt og server, gjerne med ein klatt vaniljekesam!

Håper det frister 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg