Annonse
31. mars 2023
Sukkerfri sjokoladekonfekt med krema melkefyll
Denne oppskrifta her er ein gjenganger kvart år til påske (og jul forsåvidt): sukkerfri sjokoladekonfekt med krema melkefyll♥︎ Desse synes eg heilt ærlig er bedre enn «påskeegga» man får kjøpt, og det er eg ikkje aleine om! Oppskrifta har fulgt meg i årevis og det er ein av tilbakemeldingane eg har fått flest ganger😍
Eg har justert oppskrifta litt; både for å få sjokoladen til å smelte seg enklare, og fordi den er søt nok uten noko ekstra søtning. Prøv denne du også!
Til 15-20 stk trenger du:
• 100 g sukkerfri melkesjokolade + 2 ts kokosolje
• 50 g sukkerfri kvit sjokolade + 2 ts kokosolje
• 50 g kremost naturell
Slik gjer du:
1. Sett silikonformene i frysaren i 10 minutt før du starter. Smelt melkesjokolade + kokosolje. Fordel ei lita teskei i bunnen av silikonformer og fordel sjokoladen oppover kantane. Bruk gjerne baksida av ei teskei!
2. Sett i frysaren mens du lager melkefyllet: smelt sukkerfri kvit sjokolade med kokosolje. Rør inn kremosten. Fordel melkekremen i den stivna sjokoladen, før du dekker med resten av melkesjokoladen som eit lokk over.
3.Avkjøl i frysar eller kjøleskap og vend forsiktig ut av silikonformene. Oppbevar i kjøleskap og nyt en eller fire nydelige konfektbiter!
Goood (palme)helg alle sammen🤩
Annonse
18 Kommentarer
wenche
16. april 2023

Linda Stuhaug
16. april 2023
Kine
2. april 2023

Linda Stuhaug
4. april 2023
Helene
16. desember 2023

Linda Stuhaug
17. desember 2023
Irene
12. april 2025

Linda Stuhaug
13. april 2025
Ida
31. mars 2023

Linda Stuhaug
4. april 2023
Lise Rosenlind
15. januar 2024

Linda Stuhaug
15. januar 2024
Tres
25. mars 2024

Linda Stuhaug
25. mars 2024
Kristine
8. desember 2023

Linda Stuhaug
11. desember 2023
Elisabeth
6. desember 2024

Linda Stuhaug
13. desember 2024
SKRIV EN KOMMENTAR