Linda Stuhaug

Annonse

Trippel sjokoladecrunchies

Trippel sjokoladecrunchies
Idag får dåkke oppskrift på trippel sjokoladecrunchies med meg🤩 Sukkerfri, seig og crunchy snacks - desse passer like godt som sunnare kos eller som mellommåltid på skule/jobb/tur! Dei er virkelig superenkle å lage, og tar kun 10 minutter😃
Eg har brukt kakaonibs i oppskrifta, og det er det som gir crunchen. Nydelig sjokoladecrunch! Fåes på blant anna Sunkost😃
Du trenger, 10 stk: 100 g peanøttsmør eller mandelsmør 150 g sukrinsirup (eller anna flytande søtning) 35 g havregryn 35 g kakaonibs 2 ss kakaopulver 35 g sukkerfri sjokolade (eller den sjokoladen du ønsker)
Slik gjer du: 1. Veg opp nøttesmør og sukrinsirup i en bolle og varm det litt i mikroen (eller i en kjele) så du lett kan blande det sammen. 2. Ha oppi resten av ingrediensane og rør godt. Trill ut massen, skjær opp i biter og form til flate kuler. 3. Smelt sjokoladen og fordel over til slutt. Sett til avkjøling. Desse er spiseklare etter 1/2 time i frysaren eller 1-2 timer i kjøleskapet!
Desse forsvant i en fei heime - og eg kjem til å lage en ny ladning til påske! Perfekt som litt god energi på påsketurane😍

Idag får dåkke oppskrift på trippel sjokoladecrunchies med meg🤩 Sukkerfri, seig og crunchy snacks - desse passer like godt som sunnare kos eller som mellommåltid på skule/jobb/tur! Dei er virkelig superenkle å lage, og tar kun 10 minutter😃

Eg har brukt kakaonibs i oppskrifta, og det er det som gir crunchen. Nydelig sjokoladecrunch! Fåes på blant anna Sunkost😃

Du trenger, 10 stk:
100 g peanøttsmør eller mandelsmør
150 g sukrinsirup (eller anna flytande søtning)
35 g havregryn
35 g kakaonibs
2 ss kakaopulver
35 g sukkerfri sjokolade (eller den sjokoladen du ønsker)

Slik gjer du:
1. Veg opp nøttesmør og sukrinsirup i en bolle og varm det litt i mikroen (eller i en kjele) så du lett kan blande det sammen.
2. Ha oppi resten av ingrediensane og rør godt. Trill ut massen, skjær opp i biter og form til flate kuler.
3. Smelt sjokoladen og fordel over til slutt. Sett til avkjøling. Desse er spiseklare etter 1/2 time i frysaren eller 1-2 timer i kjøleskapet!

Desse forsvant i en fei heime - og eg kjem til å lage en ny ladning til påske! Perfekt som litt god energi på påsketurane😍

Annonse

22 Kommentarer

A

Anki

23. mars 2023

OMG så gode og lette å lage! Tusen takk for enda en digg oppskrift Linda 🙏🏻💙

A

Anki

23. mars 2023

Hvordan oppbevarer du dem etter å ha kjør ned i frysen? Ikke at jeg tror de varer så lenge 😂

Linda Stuhaug

26. mars 2023

I kjøleskap :) haha!

Linda Stuhaug

26. mars 2023

Så kjekt å lese!!😃

L

Liv Heidi

21. mars 2023

Hvor får du kjøpt sukkerfri sjokolade ?

Linda Stuhaug

22. mars 2023

Sunkost f.eks :)

A

Annika

22. mars 2023

Disse smakte veldig godt! Minnet litt om snickers sjokaolde. Takk for at du deler så mange gode oppskrifter

Linda Stuhaug

26. mars 2023

Veldig kjekt å inspirere😃

A

Anette

27. mars 2023

Kan du droppe kakaonibs? Evt kva kan det bytast med? For oss som ikkje får tak i det i ein fei og vil teste oppskrifta😇

Linda Stuhaug

29. mars 2023

Du kan bruke noke anna som gir crunch :) Grovhakka nøtter f.eks, gir ikkje samme crunchen, men er en ok erstatning!

T

Terese

21. mars 2023

Tusen takk for oppskrift, disse var supergode 🤩

Linda Stuhaug

22. mars 2023

Så kjekt å lese Terese🤩

I

Ida

20. mars 2023

Hei😊 Kan man bruke honning? Er kakaonibs rent kakaopulver?

Linda Stuhaug

21. mars 2023

Nei, kakaonibs og kakaopulver er to ulike ingredienser😊 du kan bruke honning!

S

Sara

22. mars 2023

Disse her ser heilt nydelig ut og skal lages i dag. Men hvilken peanøttsmør bruker du?

Linda Stuhaug

26. mars 2023

Eg har brukt mandelsmør! Men skal du bruke peanøttsmør anbefaler eg f.eks green choice :)

R

Renate

12. juni 2023

Veldig gode! Men er det berre hos meg dei blir så flytande? Skjønner ikkje korleis desse kan trillast ;)

Linda Stuhaug

15. juni 2023

Dei skal Ikkje vere så flytande! Dei skal fint kunne trillast uten problem😊

L

Lena

18. april 2023

Vil det funke med spiret bokhvete i stedet for kakaonibs? Er så glad i oppskriften din på "coco crunch-kulene", men trenger noe annet å bruke bokhveten i 🙈

Linda Stuhaug

20. april 2023

Ja, absolutt😄

S

Sigrun

11. april 2023

De ble veldig gode, men veldig klissete. Kan jeg ha i mer havregryn for at de skal bli fastere?

Linda Stuhaug

12. april 2023

Dei er ikkje klissete når dei får avkjølt seg :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg