27. august 2019
Alt-i-ett krema pastagryte med laks

Hei godtfolk!
Alt-i-ett, også kalla one pot, er middagen der du tilsetter alt i en kjele. Slike såkalte one pot middager er både raskt å lage, veldig enkelt, krever lite oppvask og du setter heile kjelen på bordet til servering. Noko ekstra tilbehør er ikkje nødvendig, for her har du både saus, grønnsaker, pasta og laks i ei og samme gryte.
Muligheten for variasjon er stor når det kjem til desse middagane. Eg har laga ein krema pastagryte med laks, og det blei heilt latterlig godt! Dette gryta må du berre prøve, eg er sikker på den vil falle i smak hos alle rundt bordet – store som små 🙂 Og ein ekstra bonus: den er klar på maks 30 minutt!

Du trenger, ca. 4 personer
500 g laksefilet, evt. ørretfilet
200 g valgfri pasta (eg brukte fullkornspasta, du bruker f.eks glutenfri pasta om det er nødvendig)
4 gulrøtter, i terninger
100 g fersk spinat
1 brokkoli, i buketter
8 dl fiskekraft, evt. buljong/fond
1 boks, 300 g creme fraiche
100 g raspa ost
Salt og pepper

Slik gjer du:
1. Ha fiskekraft og creme fraiche i bunnen av ei gryte, fyll på med pasta, gulrot og spinat. La dette småkoke under lokk i ca. 10 minutt…

2. Tilsett deretter laks i terninger og brokkoli i buketter. La dette småkoke i ca. 5 minutt til…

3. Vend inn raspa ost heilt til slutt, og smak til med salt og pepper. Ha gjerne over litt grovhakka persille. Sett gryta rett på bordet og server!

Enkelt, eller kva seier du? Dette er virkelig en super kvardagsmiddag!
Hugs at eg blir veldig glad for tilbakemeldinger! Tag meg gjerne på instagram med både @lindastuhaug og #lindastuhaug, slik at eg er sikker på at eg får med meg at du lager oppskrifter. Du kan også legge igjen en hilsen i kommentarfeltet her på bloggen, eller på facebook-sida mi HER♥