Linda Stuhaug

Annonse

15. september 2021

Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus

Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus
Alt-i-ett gryter altså! Eg har sagt det før og seier det igjen: det er så genialt 😀
Alt i samme kjelen, ingen ekstra tilbehør nødvendig, middag på maks 30 minutter. I tillegg er det lite oppvask og muligheten for variasjon er enorm – ein kan jo lage ALLE slags varianter her 🙂
I forrige veke spurte eg på instagram @lindastuhaug og Facebook-sida mi om kva type alt-i-ett gryte dåkke ville eg skulle lage, og eg fekk hundrevis av gode tips! Det setter eg kjempestor pris på, og eg skal defintivt lage mange av desse framover 🙂 Idag får du den første varianten av meg, det er ein alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus. Skikkelig smakfull, massevis av grønnsaker, grov pasta og knallgod på smak. Er du glad i kylling i karri, så er denne midt i blinken for deg!
Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus, middag til ca 4 personer:
• 650 g kyllingfilet, i biter • 200 g valgfri pasta, eg bruker fullkornspasta • 4-5 gulrøtter, i skiver • 1 brokkoli, i buketter • 1-2 paprika, grovhakka • 7 dl kyllingkraft, evt buljong/utblanda fond • 1 beger creme fraiche • Krydder: 2 ss karri, 1 ss paprika, 1 ts kvitløkskrydder, salt og pepper • Smør til steiking PS! Ingen grunn til å følge oppskrifta slavisk. Bruk dei grønnsakene du har, og varier gryta med ingredienser du ønske!
Steik kyllingen lett og sett til side. Den trenger ikkje å vere heilt gjennomstekt…
Steik 1 ss smør med karri, paprika og kvitløkskrydder…
Ha deretter oppi kyllingkraft, creme fraiche, pasta, gulrot og paprika i panna. Kok opp med lokk og la det småkoke i 10 minutter…
Tilsett brokkoli og kylling, la småkoke i ca 5 minutter til…
Smak til med salt, pepper og eventuelt meir av dei andre kryddera. Juster med meir væske om nødvendig.
Finito! Sett gryta rett på bordet og nyt 🙂 Noke ekstra tilbehør er ikkje nødvendig, og restane smaker like godt til lunsj eller restemiddag dagen etterpå. Håpe den smake♥

Alt-i-ett gryter altså! Eg har sagt det før og seier det igjen: det er så genialt 😀

Alt i samme kjelen, ingen ekstra tilbehør nødvendig, middag på maks 30 minutter. I tillegg er det lite oppvask og muligheten for variasjon er enorm – ein kan jo lage ALLE slags varianter her 🙂

I forrige veke spurte eg på instagram @lindastuhaug og Facebook-sida mi om kva type alt-i-ett gryte dåkke ville eg skulle lage, og eg fekk hundrevis av gode tips! Det setter eg kjempestor pris på, og eg skal defintivt lage mange av desse framover 🙂 Idag får du den første varianten av meg, det er ein alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus. Skikkelig smakfull, massevis av grønnsaker, grov pasta og knallgod på smak. Er du glad i kylling i karri, så er denne midt i blinken for deg!

Alt-i-ett kyllinggryte i krema karrisaus, middag til ca 4 personer:

• 650 g kyllingfilet, i biter
• 200 g valgfri pasta, eg bruker fullkornspasta
• 4-5 gulrøtter, i skiver
• 1 brokkoli, i buketter
• 1-2 paprika, grovhakka
• 7 dl kyllingkraft, evt buljong/utblanda fond
• 1 beger creme fraiche
• Krydder: 2 ss karri, 1 ss paprika, 1 ts kvitløkskrydder, salt og pepper
• Smør til steiking

PS! Ingen grunn til å følge oppskrifta slavisk. Bruk dei grønnsakene du har, og varier gryta med ingredienser du ønske!

Steik kyllingen lett og sett til side. Den trenger ikkje å vere heilt gjennomstekt…

Steik 1 ss smør med karri, paprika og kvitløkskrydder…

Ha deretter oppi kyllingkraft, creme fraiche, pasta, gulrot og paprika i panna. Kok opp med lokk og la det småkoke i 10 minutter…

Tilsett brokkoli og kylling, la småkoke i ca 5 minutter til…

Smak til med salt, pepper og eventuelt meir av dei andre kryddera. Juster med meir væske om nødvendig.

Finito! Sett gryta rett på bordet og nyt 🙂 Noke ekstra tilbehør er ikkje nødvendig, og restane smaker like godt til lunsj eller restemiddag dagen etterpå. Håpe den smake♥

Annonse

21 Kommentarer

J

Jorunn

8. februar 2025

Kan man fryse restene?

E

Erik

12. februar 2025

Dette var alt for vanskelig. Smakte godt da

Linda Stuhaug

9. februar 2025

Det går, men det blir fort ei smørje når du varmer den opp igjen🤗

G

Gretha Espedal

23. januar 2025

Supert med alt i ett gryte. Smakte nydelig og så enkelt. Finner mange gode oppskrifter hos deg. Takk!

Linda Stuhaug

25. januar 2025

Så hyggelig <3

S

Silje

26. september 2021

Hei. Denne må prøves ut Men hvis jeg bruker buljong terning. Bruker jeg 1 terning og 7dl vann da?

Linda Stuhaug

28. september 2021

Det må du lese på pakken – kor mykje vatn som er meint å bruke pr. terning 🙂

e

elin håland

24. september 2021

Denne var kjempegod 🙂 Hadde litt chilli i tillegg. Lager den garantert igjen 🙂

Linda Stuhaug

24. september 2021

Fantastisk 😀

L

Line

21. oktober 2022

Er kanskje mulig å ha ris i stedet for pasta om man ikke har pasta inne? Enten ved siden av eller oppi vet du det? :) gleder meg veldig til å lage den. Skal jaggu kjøpe bøkene dine for hele familien elsker oppskriftene dine 😍

Linda Stuhaug

23. oktober 2022

Du kan prøve å bruke ris istedenfor pasta i oppskrifta! Så hyggelig😍

H

Hilde Pettersen

10. mars 2022

Veldig god! Har en sær 22 åring i huset men denne har jeg fått beskjed om å lage flere ganger. 👏😀

Linda Stuhaug

10. mars 2022

Så hyggelig å lese🤩

B

B

19. januar 2025

Hei! Går det an å bytte ut crème fraiche med krydderost eller Philadelphia ost?

Linda Stuhaug

20. januar 2025

Tja, det går sikkert fint :)

B

Bente Elin Furu-Buene

13. februar 2023

Halleluja! Endelig en rett alle i familien likte!! Dette smakte skikkelig godt og var enkelt og lage. Tusen takk 😊

Linda Stuhaug

13. februar 2023

Fantastisk🤩

M

Monica Nordsveen

3. januar 2023

Prøvde denne gryta til middag i går. Heilt nydelig gryte, så lett og fort gjort! Nok en favoritt :-)

Linda Stuhaug

4. januar 2023

Så hyggelig å lese, Monica!! :)

T

Trond Skarpeid

11. mai 2023

Den var skikkelig god og enkel å lage for en newbie ;-)

Linda Stuhaug

12. mai 2023

Så kjekt å lese😃

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg