Linda Stuhaug

Annonse

24. oktober 2022

Baconsurra kyllingfilet med brokkolisalat

Baconsurra kyllingfilet med brokkolisalat
God mandag😃 Idag har eg eit skikkelig godt middagstips til dåkke: baconsurra, saftig kyllingfilet servert med nydelig, enkel brokkolisalat. Anbefalast!
Baconsurra kyllingfilet, 2 porsjoner: • 2 store kyllingfileter • 4 strimler bacon • salt og pepper • smør Framgangsmåte: Krydre kyllingfileten med salt og pepper, surr rundt bacon og steik i smør på begge sider. Sett så inn i ovnen på 180 grader med steiketermometer i midten. La den steike til termometeret viser 68 grader. Dette gir supersaftig kylling! Brokkolisalat, 1 skål: • 1 brokkoli, rå i buketter • 1/2 rødløk, finhakka • 30 g pinjekjerner (1 pk) • 50 g rosiner • 250 g melon & pasjonsfrukt yoghurt (nesten 2 små beger eller 1/2 stor) • 100 g majones Framgangsmåte: Ha brokkolibuketter, rødløk, pinjekjerner og rosiner i en bolle. I en egen bolle visper du sammen yoghurt og majones. Bland så alt sammen.
Brokkolisalaten er samme som eg har delt tidligare her! Heilt nydelig til kjøtt, fisk, kylling eller på tapasbord/koldtbord😍 Håper det smaker :)

God mandag😃

Idag har eg eit skikkelig godt middagstips til dåkke: baconsurra, saftig kyllingfilet servert med nydelig, enkel brokkolisalat. Anbefalast!


Baconsurra kyllingfilet, 2 porsjoner:
• 2 store kyllingfileter
• 4 strimler bacon
• salt og pepper
• smør

Framgangsmåte:
Krydre kyllingfileten med salt og pepper, surr rundt bacon og steik i smør på begge sider. Sett så inn i ovnen på 180 grader med steiketermometer i midten. La den steike til termometeret viser 68 grader. Dette gir supersaftig kylling!

Brokkolisalat, 1 skål:

• 1 brokkoli, rå i buketter
• 1/2 rødløk, finhakka
• 30 g pinjekjerner (1 pk)
• 50 g rosiner
• 250 g melon & pasjonsfrukt yoghurt (nesten 2 små beger eller 1/2 stor)
• 100 g majones

Framgangsmåte:
Ha brokkolibuketter, rødløk, pinjekjerner og rosiner i en bolle. I en egen bolle visper du sammen yoghurt og majones. Bland så alt sammen.

Brokkolisalaten er samme som eg har delt tidligare her! Heilt nydelig til kjøtt, fisk, kylling eller på tapasbord/koldtbord😍

Håper det smaker :)

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg