Annonse
24. oktober 2022
Baconsurra kyllingfilet med brokkolisalat
God mandag😃
Idag har eg eit skikkelig godt middagstips til dåkke: baconsurra, saftig kyllingfilet servert med nydelig, enkel brokkolisalat. Anbefalast!
Baconsurra kyllingfilet, 2 porsjoner:
• 2 store kyllingfileter
• 4 strimler bacon
• salt og pepper
• smør
Framgangsmåte:
Krydre kyllingfileten med salt og pepper, surr rundt bacon og steik i smør på begge sider. Sett så inn i ovnen på 180 grader med steiketermometer i midten. La den steike til termometeret viser 68 grader. Dette gir supersaftig kylling!
Brokkolisalat, 1 skål:
• 1 brokkoli, rå i buketter
• 1/2 rødløk, finhakka
• 30 g pinjekjerner (1 pk)
• 50 g rosiner
• 250 g melon & pasjonsfrukt yoghurt (nesten 2 små beger eller 1/2 stor)
• 100 g majones
Framgangsmåte:
Ha brokkolibuketter, rødløk, pinjekjerner og rosiner i en bolle. I en egen bolle visper du sammen yoghurt og majones. Bland så alt sammen.
Brokkolisalaten er samme som eg har delt tidligare her! Heilt nydelig til kjøtt, fisk, kylling eller på tapasbord/koldtbord😍
Håper det smaker :)
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR