Annonse
20. september 2021
Fluffy havrepannekaker med Bakemjølk

Annonse Rørosmeieriet
God mandag alle sammen!
Matnyheter er alltid gøy, og idag lanserer Rørosmeieriet noke heilt nytt og spennande, nemlig BAKEMJØLK 😀 Bakemjølk er ein økologisk, syrna melk med aktive bakteriekulturer som består av 50% skumma melk og 50% kjernemelk og tettkultur . Denne løfter smaken i muffins, kaker, gjærbakst, pannekake- og vaffelrøra, og gir eit luftig og saftig resultat. Bakemjølk har lavt fettinnhold, lang holdbarhet (35 dager) og kan fint frysast. Bruk den istedenfor melk eller anna væske, så enkelt!
Annonse Rørosmeieriet
God mandag alle sammen!
Matnyheter er alltid gøy, og idag lanserer Rørosmeieriet noke heilt nytt og spennande, nemlig BAKEMJØLK 😀 Bakemjølk er ein økologisk, syrna melk med aktive bakteriekulturer som består av 50% skumma melk og 50% kjernemelk og tettkultur . Denne løfter smaken i muffins, kaker, gjærbakst, pannekake- og vaffelrøra, og gir eit luftig og saftig resultat. Bakemjølk har lavt fettinnhold, lang holdbarhet (35 dager) og kan fint frysast. Bruk den istedenfor melk eller anna væske, så enkelt!

Bli medlem og få tilgang til alle mine innlegg!
Medlemsfordeler
- Full tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Reklamefritt innhold
- Støtt arbeidet med å skape kvalitetsinnhold
Annonse