Linda Stuhaug

15. september 2014

Fylt, ovnsbakt sopp & søtpotetmos

Fylt, ovnsbakt sopp & søtpotetmos
Hei!
Det er ny veke og kjøttfri Mandag! Her er dagens enkle, smakfulle middagstips – Fylt sopp, ovnsbakt sopp med krema grønnsaker, servert med søtpotetmos og grønt –
Fylt, ovnsbakt sopp med krema grønnsaker 1. Ta ut stilkene på soppen. Grovhakk desse sammen med andre valgfri grønnsaker, eg brukte papirka, mais og rødløk. Surr i ei panne sammen med krydder, tilsett eit par ss kokoskrem (evt. matyoghurt, creme fraiche…) og en dæsj soyasaus for god smak.
2. Fyll soppen med dei krema grønnsakene, topp med ost og steik midt i ovnen på 200 grader til osten er smelta og gyllen.
Du kan naturligvis fylle andre grønnsaker, og variere fyllet etter smak og behag!
Tilbehøret kan også selfølgelig varieres, denne gangen falt det på søtpotetmos og grønnsaker.
Søtpotetmos lager eg alltid opp i store porsjoner, og har liggande i en boks i kjøleskapet. Vanligvis ovnsbaker eg søtpoteter på 200 grader til dei er møre, eller mikrobaker i hurtigversjon. Tar av skallet og moser i en foodprosessor. Smak gjerne til med salt, pepper og en klatt smør om det er ønskelig.
Raskt, enkelt, smakfullt og godt! Kjøttfri måltider er trenger ikkje vere avansert, tidskrevande eller kjedelig.
God middag, god Mandag og god start på den nye veka!

Hei!

Det er ny veke og kjøttfri Mandag! Her er dagens enkle, smakfulle middagstips –
Fylt sopp, ovnsbakt sopp med krema grønnsaker, servert med søtpotetmos og grønt –

Fylt, ovnsbakt sopp med krema grønnsaker
1. Ta ut stilkene på soppen. Grovhakk desse sammen med andre valgfri grønnsaker, eg brukte papirka, mais og rødløk. Surr i ei panne sammen med krydder, tilsett eit par ss kokoskrem (evt. matyoghurt, creme fraiche…) og en dæsj soyasaus for god smak.

2. Fyll soppen med dei krema grønnsakene, topp med ost og steik midt i ovnen på 200 grader til osten er smelta og gyllen.

Du kan naturligvis fylle andre grønnsaker, og variere fyllet etter smak og behag!

Tilbehøret kan også selfølgelig varieres, denne gangen falt det på søtpotetmos og grønnsaker.

Søtpotetmos lager eg alltid opp i store porsjoner, og har liggande i en boks i kjøleskapet. Vanligvis ovnsbaker eg søtpoteter på 200 grader til dei er møre, eller mikrobaker i hurtigversjon. Tar av skallet og moser i en foodprosessor. Smak gjerne til med salt, pepper og en klatt smør om det er ønskelig.

Raskt, enkelt, smakfullt og godt! Kjøttfri måltider er trenger ikkje vere avansert, tidskrevande eller kjedelig.

God middag, god Mandag og god start på den nye veka!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg