Linda Stuhaug

Annonse

26. mai 2025

Grillspyd av kylling med en digg salat av grilla potetbiter og mais, fetaost & sylta rødløk

Grillspyd av kylling med en digg salat av grilla potetbiter og mais, fetaost & sylta rødløk
Det blir fort det samme på grillen og det klassiske tilbehøret til grillmaten - også her i hus! Derfor har eg satt meg eit lite mål om å prøve ut litt raske, enkle, smaksfulle og nye retter + grilltilbehør framover, sånn som dette her! Saftige Stange grillspyd av kylling servert med en digg salat med grilla potetbiter, grilla mais, fetaost & sylta rødløk! Vanvittig godt og lettvint😍
Du trenger, 4 porsjoner:
• 2 pk Stange grillspyd av kylling
• 8 mellomstore poteter
• 1 pk maiskolbe
• 1-2 stk hjertesalat
• 1 pk små tomater
• 1/2 agurk
• 1 pk fetaost blokk
• 1/2 rødløk eller 3 ss sylta rødløk
• Olje, salt og pepper
Slik gjer du:
Start med potetene. Skjær i terninger, legg i en aluminiumsform og ha over olje, salt og pepper. Sett formen på grillen og klargjer resten.
Skjær opp grønnsakene og ha i en skål.
Legg maiskolber og kyllingspyd på grillen. Kyllingspyda er ferdige etter 4-5 minutter på kvar side.
Når alt er ferdig på grillen har du potetene oppi salaten, maisen fra maiskolbane og blander litt sammen før du topper med fetaost, kyllingspyda og (sylta) rødløk!
Skikkelig godt!!

Det blir fort det samme på grillen og det klassiske tilbehøret til grillmaten - også her i hus! Derfor har eg satt meg eit lite mål om å prøve ut litt raske, enkle, smaksfulle og nye retter + grilltilbehør framover, sånn som dette her! Saftige Stange grillspyd av kylling servert med en digg salat med grilla potetbiter, grilla mais, fetaost & sylta rødløk! Vanvittig godt og lettvint😍

Sanity Image

Du trenger, 4 porsjoner:

• 2 pk Stange grillspyd av kylling

• 8 mellomstore poteter

• 1 pk maiskolbe

• 1-2 stk hjertesalat

• 1 pk små tomater

• 1/2 agurk

• 1 pk fetaost blokk

• 1/2 rødløk eller 3 ss sylta rødløk

• Olje, salt og pepper

Sanity Image


Slik gjer du:

Start med potetene. Skjær i terninger, legg i en aluminiumsform og ha over olje, salt og pepper. Sett formen på grillen og klargjer resten.


Skjær opp grønnsakene og ha i en skål.


Legg maiskolber og kyllingspyd på grillen. Kyllingspyda er ferdige etter 4-5 minutter på kvar side.


Når alt er ferdig på grillen har du potetene oppi salaten, maisen fra maiskolbane og blander litt sammen før du topper med fetaost, kyllingspyda og (sylta) rødløk!

Sanity Image

Skikkelig godt!!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR