Annonse
26. februar 2024
Heimelaga reste-kyllingpålegg med karri
Heisann!
Har du rester av kylling etter middagen? Då kan eg anbefale deg å lage eit heimelaga kyllingpålegg! Eg har en lignande oppskrift fra 2015, men deler den her idag i litt ny forkledning og bilder. Fantastisk godt, og en perfekt måte å bruke opp rester på😃
Dette er pålegget vi brukte på dei eltefrie, grove speltrundstykka med valnøtter som blei delt i forrige veke. Oppskrifta finner du her♥︎
Ingredienser:
• Kyllingkjøtt fra 2 kyllinglår, revet
• 1 paprika, hakka
• 1/2 rødløk, finhakka
• 1/2 boks mais
• 165 g majones (1 pose)
• 2-3 ss rømme (evt kesam, creme fraiche eller naturell yoghurt)
• 2 ts karri
• 2 ts paprika
• salt og pepper
• safta fra 1/2 sitron
Slik gjer du:
Bland sammen alle ingrediensane. Smak til med salt og pepper, og eventuelt med meir karri/paprika. Oppbevarast i lufttett boks i kjøleskapet, holde ca 1 veke.
Tips! Tilsett gjerne litt chilipulver for ekstra kick💥
Prøv dette du også! Heilt nydelig - både på rundstykker, brød eller knekkebrød, men også i wraps eller lomper😊
Ha en fin mandag!
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR