Linda Stuhaug

7. januar 2016

Kiwi på pinne med mørk sjokolade

Kiwi på pinne med mørk sjokolade
Hei hopp i torsdagen! Ute etter eit raskt og relativt sunt snacktips til kveldskosen, så har eg forslaget til deg: kiwi på pinne med mørk sjokolade. Desse kan man enten spise som kiwi med stivna sjokolade, eller visst du har tålmodighet er det også godt med halvfrosne eller heilt frosne «ispinner» av kiwi med sjokolade. Smak og behag! Superenkelt og veldig godt:
Du trenger, 6-8 stk 2 kiwi 50 g mørk sjokolade, minst 70% kakao
Slik gjer du: Del kiwi i ca. 1 cm tjukke skiver, unngå kantane. Stikk en ispinne inn i skiven og sett i frysaren ca. 30 minutter. Smelt sjokolade i en bolle over kokande vannbad og dypp kiwi-skivene nedi. Sett tilbake i frysaren til sjokoladen er stivna.
Pinneisen kan fint oppbevares i frys. Jo lengre den står, jo meir «is» blir den.
Det trenger jo ikkje vere avansert eller kreve mange ingredienser for å lage sunnere kvardagskos!
God torsdag vidare alle sammen 🙂 Snart årets første helg!

Hei hopp i torsdagen!
Ute etter eit raskt og relativt sunt snacktips til kveldskosen, så har eg forslaget til deg: kiwi på pinne med mørk sjokolade. Desse kan man enten spise som kiwi med stivna sjokolade, eller visst du har tålmodighet er det også godt med halvfrosne eller heilt frosne «ispinner» av kiwi med sjokolade. Smak og behag! Superenkelt og veldig godt:


Du trenger, 6-8 stk
2 kiwi
50 g mørk sjokolade, minst 70% kakao

Slik gjer du:
Del kiwi i ca. 1 cm tjukke skiver, unngå kantane. Stikk en ispinne inn i skiven og sett i frysaren ca. 30 minutter. Smelt sjokolade i en bolle over kokande vannbad og dypp kiwi-skivene nedi. Sett tilbake i frysaren til sjokoladen er stivna.

Pinneisen kan fint oppbevares i frys. Jo lengre den står, jo meir «is» blir den.


Det trenger jo ikkje vere avansert eller kreve mange ingredienser for å lage sunnere kvardagskos!


God torsdag vidare alle sammen 🙂 Snart årets første helg!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg